Euroleague: Υψηλό σκόρ στο Τελ Αβιβ - Νίκη Μιλάνο στην Ιταλία

Οι μάχες για την Euroleague ξεχωρίζουν από το αποψινό (28/3) κουπόνι του στοιχήματος.

Euroleague: Υψηλό σκόρ στο Τελ Αβιβ - Νίκη Μιλάνο στην Ιταλία

Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου στην Euroleague με τις ομάδες που βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία να θέλουν την νίκη ώστε να πάρουν το προβάδισμα για να μπουν στα play-off.

Μακάμπι Τελ Αβιβ - Γκράν Κανάρια

Η Μακάμπι Τελ-Αβιβ στην «διαβολοβδομάδα» της προηγούμενης αγωνιστικής είχε μια ήττα εντός έδρας με την Ζαλγκίρις Κάουνας και μία νίκη εκτός έδρας με την Χίμκι στην Ρωσία. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά την εντός έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις Κάουνας έχει λίγες πιθανότητες για να μπει στα play-off. Από την άλλη μεριά η Γκραν Κανάρια έρχεται από την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στο τελευταίο ματς στην έδρα της στην Ισπανία. Προβλέπεται ένα γρήγορο ματς από τις δύο ομάδες οι οποίες δεν φημίζονται για την αμυντική τους λειτουργία και γι' αυτό το λόγο ποντάρουμε Over 164,5 πόντους.

Αρμάνι Μιλάνο - Φενέρμπαχτσε

Η Αρμάνι την προηγούμενη εβδομάδα έχασε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό και θέλει οπωσδήποτε την νίκη επί της Φενέρμπαχτσε ώστε να μείνει εντός στην ζώνη των Pla-off. H ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση αλλά θέλει την νίκη για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι των play-off. Από την άλλη μεριά η Φενέρμπαχτσε πηγαίνει στην Ιταλία χωρίς τον Σλούκα, Βέσελι και Λοβρέν λόγω τραυματισμού.Ο Γκούντουριτς θα ταξιδέψει κανονικά στο Mediolanoum Forum όμως δεν είναι 100% έτοιμος. Αρκετές απουσίες για την Φενερ με την Αρμάνι να θέλει την νίκη διακαώς και γι'αυτό το λόγο θα ποντάρουμε στην νίκη της Αρμάνι Μιλάνο.

Συνοπτικά

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Γκραν Κανάρια: Over 164,5 πόντους (2,00)
Αρμάνι Μιλάνο- Φενέρμπαχτσε: Νίκη Αρμάνι (2,15)