BCL: Χαμηλό σκορ στην Βαμβέργη - Νίκη για την Μπολόνια στην Γαλλία

Οι μάχες για το Basketball Champions League ξεχωρίζουν από το αποψινό (27/3) κουπόνι του στοιχήματος.

BCL: Χαμηλό σκορ στην Βαμβέργη - Νίκη για την Μπολόνια στην Γαλλία

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Basketball Champions league με τις όλες τις ομάδες να θέλουν την νίκη για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης.

Μπάμπεργκ - ΑΕΚ (21:00)

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Γερμανία την Μπάμπεργκ και θέλει την νίκη για να κάνει το μεγάλο βήμα για το Final-4. H Μπάμπεργκ είναι μια έμπειρη ομάδα με ποιοτικό ρόστερ με παίκτες όπως ο Ζήσης, Ράις και Χίκμαν. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ιταλός Πέρεγκο οποίος έως τώρα έχει οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανία και στις δύο νίκες επί της Μπάνβιτ. Στα αγωνιστικά αμφίβολοι ο Χίκμαν και ο βασικός ψηλός Ρούμπιτ λόγω ίωσης αλλά αμφότεροι αναμένεται να παίξουν κανονικά.

Από την άλλη μεριά η ΑΕΚ βρίσκεται σε φοβερή φόρμα πάει σχεδόν πλήρης για το ματς αφού επέστρεψε μετά από ξεκούραση και αποθεραπεία 2 εβδομάδων ο βασικός γκαρντ Τζόρνταν Θίοντορ. Η μοναδική ήττα που έχει κάνει η ομάδα του Λούκα Μπάνκι τους τελευταίους μήνες είναι από την Μπάμπεργκ στην Βαμβέργη τον Γενάρη με 77-73. Εκτός παραμένουν Καββαδάς και ο Ξανθόπουλος. Θα είναι ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα είναι ένα κλειστό ματς γι'αυτό το λόγο στοιχηματίζουμε στο under 156,5 πόντους.

Ναντέρ - Μπολόνια (21:30)

Η Ναντέρ μετά την πρόκριση επί της Μπεσίκτας (68-59 στον πρώτο αγώνα και 60-62 στον δεύτερο αγώνα) αντιμετωπίζει την ιταλική Μπολόνια η οποία πέρασε εύκολα την Λε Μαν(74-74 το πρώτο ματς και 78-70 στο δεύτερο).Οι δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα για να προκριθούν στο Final-4.Η Ναντέρ είναι μία αμυντική ομάδα εν αντίθεση με την Μπολόνια η οποία δεν είναι υπόδειγμα αμυντικής λειτουργίας. Νέος προπονητής της Μπολόνια είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς οποίος έχει αλλάξει τις ισορροπίες και έχει φέρει άλλον αέρα στην ομάδα. Ο πρώτος προημιτελικός θα είναι ένα δύσκολο ματς με την Μπολόνια να βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση και γι' αυτό το λόγο ποντάρουμε στο διπλό της ιταλικής ομάδας.

Συνοπτικά

Μπάμπεργκ - ΑΕΚ: Under 156,5 πόντους (2.20)

Ναντέρ - Μπολόνια: Νίκη Μπολόνια (2,45)