Οι στοιχηματικές ευκαιρίες του Γιουρόπα Λιγκ

Χαμηλά οι τόνοι στα σημερινά ματς στα οποία παίζει ρόλο και η τελική επιλογή και οι επιταγές της τύχης.

 

Οι στοιχηματικές ευκαιρίες του Γιουρόπα Λιγκ

Σήμερα υποτίθεται ότι ανεβαίνει το στοιχηματικό θερμόμετρο, γιατί διεξάγονται 15 ρεβάνς για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Κατά τη γνώμη μας όμως δεν ανεβαίνει καν το στοιχηματικό θερμόμετρο στο βαθμό που προβάλλεται ο συγκεκριμένος γύρος σε ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης. Η πρόκριση εν πολλοίς έχει κριθεί σε αρκετά ζευγάρια και εμείς κρατάμε μικρό καλάθι. Αμφιβάλλουμε για το πώς κάποιοι προπονητές θα ρισκάρουν σε ουσιαστικά αδιάφορα παιχνίδια ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο επίκεινται κρίσιμες συγκρούσεις στα εγχώρια πρωταθλήματα. Θα προκύψουν λοιπόν ελάχιστα στηρίγματα, αρκετές κινήσεις με γκολ και κάποιες εκπλήξεις. Χαμηλά οι τόνοι και έχει σημασία και η τελική επιλογή και οι επιταγές της τύχης.

Προσέχουν για να έχουν
Εξαρτόμαστε από τις τελικές αποφάσεις του Σιμόνε Ιντζάγκι. Όλα τα στελέχη του, πέραν του αμυντικού Λουίς Φελίπε, είναι στη διάθεσή του. Στόχος η πρόκριση, μόνο που για επιτευχθεί αυτή, θα πρέπει να ξεπεραστεί το 1-0 της ήττας στο Βουκουρέστι. Η Λάτσιο θα πιέσει όσο δεν πάει και η Στεάουα θα αμυνθεί όσο μπορεί, έχοντας στο νου της και τις αντεπιθέσεις. Δεν ξέρουμε αν οι Ιταλοί καταφέρουν να περάσουν στον επόμενο γύρο, τη νίκη τους όμως, την πιστεύουμε. Ανώτερο σύνολο είναι. Αυτό που ζητούν είναι να βρουν ρυθμό ο Ιμόμπιλε και οι υπόλοιποι επιθετικοί της.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Λάτσιο – Στεάουα Βουκουρεστίου 1 (1,25)

Με ψυχραιμία
Η Βικτόρια Πλζεν αποδείχθηκε πολύ ισχυρή στην έδρα της στη φάση των ομίλων. Στο «σπίτι» της βασιζόταν και στις ευρωπαϊκές τις πορείες των προηγούμενων ετών. Είναι πολύ πιο έμπειρη από την Παρτιζάν σε αγώνες διεθνούς επιπέδου. Το γεγονός ότι είναι αήττητη στο εγχώριο πρωτάθλημα ύστερα από 17 αγωνιστικές (15 νίκες, δύο ισοπαλίες) λέει πολλά. Επίσης, είναι σημαντικό ότι από το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο κέρδισε εύκολα ή δύσκολα και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια (με Στεάουα Βουκουρεστίου, Λουγκάνο και Χάποελ Μπερ Σεβά). Μάλιστα με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά από τον εκάστοτε φιλοξενούμενό της. Οι Σέρβοι έχουν τις δυνατότητές τους, όμως όσο δείχνουν ευάλωτοι στην πίεση, αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι μπορούν να πάρουν κάτι θετικό από την Τσεχία. Ειδικά από τη στιγμή που το πρώτο ματς στο Βελιγράδι είχε λήξει ισόπαλο 1-1 κάτι που σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα ρισκάρουν. Αυτό θα περιμένουν και οι γηπεδούχοι.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Βικτόρια Πλζεν – Παρτιζάν 1 (1,55)