Με διαφορά η Κροατία, δεν ξεφεύγει το σκορ στην Αυστρία

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (21/3)

Με διαφορά η Κροατία, δεν ξεφεύγει το σκορ στην Αυστρία

Κροατία-Αζερμπαϊτζάν

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Η Κροατία κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι, χωρίς να «πιει νερό», κάνοντας τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς να πιστεύουν πως αυτή η χρυσή γενιά θα κατακτήσει ένα τρόπαιο στο μέλλον. Στο Nations League τερμάτισε τελευταία σε όμιλο με Αγγλία και Ισπανία και υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης. Στόχος της είναι η απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Euro, μέσω της πρώτης θέσης. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς έχει καλέσει στην αποστολή όλα τα αστέρια, όπως οι Μόντριτς, Ράκιτιτς,Κράμαριτς, ενώ ο Μάντζουκιτς έχει αποσυρθεί.
Το Αζερμπαϊτζάν δεν είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά, πόσο μάλλον σε μια ομάδα όπως της Κροατίας. Οι Αζέροι θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση,καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση του ομίλου, η οποία οδηγεί σε απευθείας πρόκριση, ωστόσο εκτός της «Χρβάτσκα», έχει να ανταγωνιστεί τις Σλοβακία, Ουγγαρία και Ουαλία. Ο Νίκολα Γιούρσεβιτς δεν έχει μεγάλα ονόματα στην διάθεσή του, ενώ οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας.
Δεδομένου της διαφοράς ποιότητας των δύο ομάδων θα ποντάρουμε στην επιλογή over 4,5 γκολ.


Αυστρία-Πολωνία

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Η Αυστρία έχει δείξει σημάδια προόδου τα τελευταία χρόνια, καθώς συμμετείχε στο Euro 2016, ενώ στο Nations League έχασε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία για τρεις βαθμούς.Φέτος έχει την ευκαιρία να προκριθεί μέσω της πρώτη ή της δεύτερης θέσης, καθώς πέραν της Πολωνίας και της Σλοβενίας οι υπόλοιποι αντίπαλοι δεν θεωρούνται τόσο ανταγωνιστικοί (Σκόπια, Ισραήλ, Λετονία). Ο Φράνκο Φόντα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του επιθετικού της Σάλκε, Μπούργκσταλερ, ωστόσο θα βασιστεί στην ποιότητα των εμπειριών Αλάμπα και Αρναούτοβιτς.
Η Πολωνία δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα το τελευταίο χρόνο, καθώς στο Μουντιάλ της Ρωσίας τερμάτισε τελευταία στον όμιλο της με Κολομβία, Ιαπωνία και Σενεγάλη, ενώ στο Nations League κατέλαβε επίσης την τελευταία θέση σε γκρουπ με Πορτογαλία και Ιταλία και υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία. Φέτος θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, καθώς διαθέτει το καλύτερο ρόστερ ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες. Ο Τζέρζι Μπρέζεκ έχει την τύχη να διαθέτει πολύτιμους παίκτες σε όλες τις θέσεις, ενώ βασίζεται πολύ στην επίθεση, έχοντας τους Λεβαντόφσκι και Πιάτεκ. Το παιχνίδι αναμένεται κλειστό, ενώ αν αναλογιστούμε την αστάθεια των Πολωνών, θα ποντάρουμε στο σημείο 2-3 γκολ.

Συνοπτικά:

Κροατία-Αζερμπαϊτζάν: over 4.5 (3.15)
Αυστρία-Πολωνία: 2-3 γκολ (1.90)