Εuroleague: Φαβορί η Μακάμπι- Φουλ επίθεση στην Μαδρίτη

Οι μάχες για την Euroleague ξεχωρίζουν από το αποψινό (20/3) κουπόνι του στοιχήματος.

Εuroleague: Φαβορί η  Μακάμπι- Φουλ επίθεση στην Μαδρίτη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Regular Season της Euroleague με τις περισσότερες ομάδες να θέλουν την νίκη για να διεκδικήσουν μέχρι τέλος την είσοδο τους στα play-off.

Μακάμπι Τελ Άβιβ- Ζαλγκίρις Κάουνας (21:05)

Η ήττα από την Εφές στο Τελ Αβίβ για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν ένα πισωγύρισμα μετά την μεγάλη νίκη που είχε κάνει εκτός έδρας επί της Μπάγερν Μονάχου. Η Μακάμπι θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να κυνηγήσει μέχρι τέλος τις πιθανότητές της για πρόκριση στα πλέι-οφ. Στα αγωνιστικά η ομάδα του λαού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη μεριά η Ζαλγκίρις Κάουνας έχει λίγες πιθανότητες για πρόκριση στα πλέι-οφ. Η ομάδα του Σαρούνα Γιασκεβίτσιους θα παραταχθεί δίχως τον αναπληρωματικό σέντερ Μπιρούτις που θα χάσει όλη τη σεζόν αλλά μπήκαν στην αποστολή ο βασικός γκαρντ Νέιτ Γουόλτερς και οι ψηλοί Γιανκούνας και Καβαλιάουσκας. Φαβορί της αναμέτρησης είναι η Μακάμπι λόγω έδρας αλλά έχει και ένα παραπάνω κίνητρο γι' αυτό το λόγο θα ποντάρουμε στον άσο με χάντικαπ -4,5 πόντους.

Ρεάλ Μαδρίτης-Αρμάνι Μιλάνο (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Αρμάνι με στόχο να παραμείνει κοντά στην διεκδίκηση της 2ης θέσης της βαθμολογίας της Euroleague. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Άντονι Ράντολφ ο οποίος δεν είχε πάει την περασμένη εβδομάδα στη Μόσχα ενώ δεν έπαιξε και στο ματς πρωταθλήματος με τη Μανρέσα την περασμένη Κυριακή. Από την άλλη μεριά οι Ιταλοί προέρχονται από την σπουδαία νίκη επι του Ολυμπιακού και πλέον βρίσκονται στην Μαδρίτη με στόχο να επιστρέψουν στα πλέι-οφ. Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι έχει σημαδέψει το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που αν νικήσει τότε θα προκριθεί ο στα πλέι-οφ για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Στα αγωνιστικά παραμένει εκτός ο βασικός σέντερ Γκουντάιτις με τον Ταρζέβσκι να έχει μείνει να παλέψει με τα θεριά της Ρεάλ. Προβλέπεται ένα γρήγορο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες δεν φημίζονται για τις αμυντικές τους επιδόσεις και γι' αυτό το λόγο στοιχηματίζουμε στο Over 177,5 πόντους.

Συνοπτικά

Μακάμπι Τελ Άβιβ- Ζαλγκίρις Κάουνας: Νίκη Μακάμπι με Χάντικαπ -4,5 πόντους (1,80)

Ρεάλ Μαδρίτης-Αρμάνι Μιλάνο : Over 177,5 πόντους (2.05)