Euroleague: Υψηλό σκορ στην Τουρκία- Άνετη επικράτηση της Μπαρτσελόνα

Οι μάχες για την Euroleague ξεχωρίζουν από το αποψινό (19/3) κουπόνι του στοιχήματος.

Euroleague: Υψηλό σκορ στην Τουρκία- Άνετη επικράτηση της Μπαρτσελόνα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Regular Season της Euroleague με τις περισσότερες ομάδες να θέλουν την νίκη για να διεκδικήσουν μέχρι τέλος την είσοδο τους στα play-off.

Αναντολού Εφές-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:00)

Μετά την μεγάλη νίκη μέσα στο Τελ-Αβίβ επί της Μακάμπι με 71-79 η Εφές θέλει να κάνει μια ακόμα νίκη ώστε και τυπικά να πάρει την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα για τα play-off της Εuroleague. H Εφές βρίσκεται σε τρομερή φόρμα καθώς έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Από την άλλη μεριά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλει την νίκη για να ξεχάσει την απροσδόκητη ήττα από τον Παναθηναϊκό. Προβλέπεται ένα γρήγορο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες δεν φημίζονται για τις αμυντικές τους επιδόσεις και γι' αυτό το λόγο στοιχηματίζουμε στο Over 168.5 πόντους.

Μπαρτσελόνα-Γκράν Κανάρια (22:00)

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα απο την Φενέρμπαχτσε με 88-82 για την 26η αγωνιστική της Euroleague.Οι μπλαουγκράνα θέλουν την νίκη για να κυνηγήσουν μέχρι τέλος τις πιθανότητες για το πλεονέκτημα έδρας ενώ θα θέλουν τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Η Γκράν Κανάρια απο την άλλη μεριά δεν έχει τίποτα να χάσει αφού έχει αποκλειστεί εδω και καιρό από την Euroleague και πλέον ο μόνος στόχος της είναι το Ισπανικό πρωτάθλημα.Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Νταρουσάφακα με 84-64.Εύκολη επικράτηση αναμένεται για την Μπαρτσελόνα και γι' αυτο το λόγο θα ποντάρουμε στην νίκη με χάντικαπ με -13.5 πόντους.

Συνοπτικά

Αναντολού Εφές-ΤΣΣΚΑ Μόσχας : Οver 168.5 πόντους (1,90)

Μπαρτσελόνα- Γκράν Κανάρια : Νίκη Μπαρτσελόνα με Χάντικαπ -13.5 πόντους (2.30)