Γκολ στη Θεσσαλονίκη

Το παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλωνα ξεχωρίζει στο σημερινό (18/03) κουπόνι του στοιχήματος. 

Γκολ στη Θεσσαλονίκη

Άρης-Απόλλων Σμύρνης (19:00 ΕΡΤ)

Ο Άρης υποδέχεται τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιούν έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και αυτό φαίνεται τόσο στο γήπεδο όσο και στην ψυχολογία των παικτών. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν τελευταίοι μη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και ουσιαστικά έχουν αποδεχθεί τον υποβιβασμό.

Αυτό βέβαια σημαίνει πως θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, δεν έχει τίποτα να χάσει και μάλιστα αν δεν προσέξει ο Άρης, μπορεί ο Απόλλωνας να κάνει μεγάλη ζημιά. Στα αγωνιστικά δεν περιμένουμε να δούμε κάτι διαφορετικό από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθούν να εκδηλώσουν επιθέσεις από τις πτέρυγες, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα αρκεστούν στις αντεπιθέσεις. Το να περιμένει κανείς τρομερό ρυθμό σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα ήταν παράδοξο.

Όμως αν αναλογιστούμε, ότι ο Άρης φιγουράρει πλέον με αέρα 4 βαθμών (το πιθανότερο να γίνει ακόμα περισσότερο) στην 5η θέση και τον Απόλλωνα να είναι τελευταίος τροχός της αμάξης, καταλαβαίνει κανείς πως το καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει άγχος για κάτι. Θα στοιχηματίσουμε στο να μπουν τουλάχιστον 3 τέρματα στο παιχνίδι, ενώ αν θέλετε μία πρόβλεψη με μεγαλύτερο ρίσκο μπορείτε να ποντάρετε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Συνοπτικά:

Άρης-Απόλλων Σμύρνης: Over 2,5 Goal (1.80) και Goal-Goal (3.40)