Γκολ με μέτρο σε Γερμανία και Ιταλία

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι της Παρασκευής (8/3).

Γκολ με μέτρο σε Γερμανία και Ιταλία

Βέρντερ Βρέμης-Σάλκε

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Η Βέρντερ τρέχει ένα εκκπληκτικό σερί 8 αγώνων χωρίς ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τα 6 από αυτά να έχουν λήξει ισόπαλα. Στην τελευταία της αναμέτρηση έφερε "Χ" (1-1) με την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας και ικανοποίησε με την απόδοσή της, ενώ βρίσκεται στην 10η θέση (33β.) . Εκτός παραμένει ο αμυντικός Λάνγκαμπ και ο επιθετικός Οσάκο.

Η Σάλκε πάει από το κακό στο χειρότερο, καθώς δεν έχει σημειώσει νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Την περασμένη αγωνιστική έχασε στην έδρα της από την Φορτούνα Ντίσελντορφ με το βαρύ 0-4 και παρέμεινε στην 14η θέση (23β.), ενώ έχει δεχτεί 12 γκολ στις τελευταίες 5 αγωνιστικές. Εκτός ο επιθετικός Ουτ, ο μεσοεπιθετικός Αρίτ και οι χαφ Σερντάρ και Σεπφ.

Η Σάλκε έχει πάρει τον κατήφορο, όμως κάποια στιγμή θα σταματήσει σίγουρα. Με αντίπαλο την Βέρντερ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα, οπότε θα προτιμήσουμε το σημείο 2-3 γκολ.

Γιουβέντους-Ουντινέζε

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Γιουβέντους έχει στο μυαλό της την προσεχή ρεβάνς με την Ατλέτικο (12/3), αφού το πρωτάθλημα δύσκολα το χάνει, από την στιγμή που απέχει 16 βαθμούς από τον δεύτερο. Την περασμένη αγωνιστική νίκησε 2-1 τη Νάπολι στο Σάν Πάολο, ενώ οι "παρτενοπέι" έχασαν πέναλτι στο 84'. Εκτός μένουν οι τιμωρημένοι Κανσέλο και Πιάνιτς, τραυματίες οι Κεντίρα, Κουαντράδο και Ντάγκλας Κόστα.

Η Ουντινέζε έχει ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού, καθώς έχει δύο νίκες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές και πλέον βρίσκεται στην 15η θέση (25β.), 7 βαθμούς μακριά από την 18η. Την περασμένη αγωνιστική νίκησε 2-1 την Μπολόνια εντός έδρας, ωστόσο το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερες ευκαιρίες. Εκτός ο τιμωρημένος χαφ Μαντράγκορα και τραυματίες ο στόπερ Σαμίρ μέσοι Μπεχράμι και Μπάντου, οι μεσοεπιθετικοί Ντ’ Αλεσάντρο και Μπαράκ και ο φορ Τεόντορτσικ.

Δεν έχει ελπίδες η Ουντινέζε κόντρα σε ένα αντίπαλο όπως η Γιούβε, ωστόσο οι επιθετικές ελλείψεις των γηπεδούχων και το γεγονός ότι θα παίξουν πιο συντηρητικά λόγω Ατλέτικο, μας οδηγεί στη επιλογή του άσου και under 3.5.

Συνοπτικά:

Βέρντερ Βρέμης-Σάλκε: 2-3 γκολ (2.02)

Γιουβέντους-Ουντινέζε: 1 & under 3.5 (1.95)