Στοιχηματικό φαβορί ο Φέντερερ στον τελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Δυνατό αουτσάιντερ ο Στέφανος κόντρα στον Ελβετό, δεδομένου ότι τον έχει κερδίσει ήδη μια φορά φέτος.

Στοιχηματικό φαβορί ο Φέντερερ στον τελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ρότζερ Φέντερερ θα είναι αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό του Dubai Open που θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο (2/3).

Στον πρώτο ημιτελικό ο 20χρονος Έλληνας δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με αντίπαλο τον Γκαέλ Μονφίς, χάνοντας μάλιστα και το πρώτο σετ, ωστόσο με αντεπίθεση στη συνέχεια κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Στον δεύτερο ημιτελικό, ο μεγάλος Ελβετός δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον ταλαντούχο Μπόρνα Τσόριτς, επικρατώντας σχετικά εύκολα με 2-0 σετ και αύριο θα δώσει μια άτυπη ρεβάνς με τον Στέφανο!

Θυμίζουμε ότι οι δύο αθλητές είχαν συναντηθεί ξανά στο πρόσφατο Australian Open, όπου ο Έλληνας άσος είχε πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του επί του σπουδαίου Ελβετού.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε τις στοιχηματικές αποδόσεις του τελικού, με τις εταιρίες να χρίζουν φαβορί τον Φέντερερ, όπως αναμενόταν.

Συγκεκριμένα, η νίκη του Ελβετού δίνεται επί του παρόντος από 1,35 ως 1,36 ενώ αντίστοιχα οι αποδόσεις για την επικράτηση του νεαρού Έλληνα κυμαίνονται από 3,05 ως 3,25.