Euroleague: Υψηλό σκορ σε Βιτόρια και Ρωσία

Οι μάχες για την Euroleague ξεχωρίζουν από το αποψινό (28/2) κουπόνι του στοιχήματος.

Euroleague: Υψηλό σκορ σε Βιτόρια και Ρωσία

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Regular Season της Euroleague με τις περισσότερες ομάδες να θέλουν την νίκη για να διεκδικήσουν μέχρι τέλος την είσοδο τους στα play-off.

Χίμκι-Μιλάνο 19:00

Με τον Αλεξέι Σβεντ να επιστρέφει στην δράση έπειτα από τρεις μήνες λόγω ενός τραυματισμού του στο δάχτυλο του δεξιού χεριού που υπέστη στον αγώνα της Ζαλγκίρις με την Χίμκι στις 23 Νοεμβρίου. Η έλευση του Σβεντ έρχεται στο κατάλληλο σημείο για τους Ρώσους καθώς αλλάζουν τις ισορροπίες και θα τα παίξουν όλα για όλα για την πρόκριση στα Play-off. Από την άλλη μεριά η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι θα έχει στην διάθεση τους Νέντοβιτς και Ταρζέβσκι που μέχρι πρότινος ήταν τραυματίες. Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Μπέρτανς καθώς ετοιμάζεται να μεταβεί στο NBA και στους Πέλικανς. Προβλέπεται ένα παιχνίδι γρήγορο ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες φημίζονται για την επίθεση τους και όχι για την άμυνα που παίζουν και γι αυτό το λόγο στοιχηματίζουμε στο Over 164,5 πόντους.

Μπασκόνια-Ζαλγκίρις Κάουνας 21:30

Μεγάλο παιχνίδι γίνεται στην χώρα των Βάσκων με την Μπασκόνια να υποδέχεται την Ζαλγκίρις με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στα Play-off. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σενγκέλια και Γκρέιντζερ ενώ αμφίβολος για την αναμέτρηση θεωρείται και ο Γκαρίνο. Η Ζαλγκίρις ταξίδεψε στην Βιτόρια χωρίς τον Νέιτ Ουόλτες αλλά και τον Αντάνας Καβαλιάουσκας. Στις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας η Μπασκόνια έχει πετύχει πάνω από 80 πόντους Μ.Ο και ειδικά σήμερα (28/2) εντός έδρας θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι σε ψηλό ρυθμό. Το Over 80,5 πόντους για τους γηπεδούχους στο 1,90 είναι άκρως ελκυστική.

Συνοπτικά

Χίμκι - Αρμάνι Μιλάνο: Οver 164,5 πόντους (1,70)

Μπασκόνια- Ζαλγκίρις Κάουνας: Over 80,5 πόντους για τους γηπεδούχους (1,90)