Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ: Τρεις ειδικές στοιχηματικές προτάσεις

Το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ είναι η αναμέτρηση που ξεχωρίζει σήμερα και αυτά είναι τα ειδικά στοιχήματα που έχουν αξία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ: Τρεις ειδικές στοιχηματικές προτάσεις

Το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ είναι η αναμέτρηση που τραβάει τα βλέμματα απόψε, καθώς είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι του καλύτερου και πιο εμπορικού πρωταθλήματος. Μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει και στοιχηματικά ο αγώνας, με τα ειδικά στοιχήματα να έχουν τον πρώτο λόγο.

Τελικό σκορ

Η Γιουνάιτεντ έχει γίνει άλλη ομάδα από τότε που ανέλαβε ο Σόλσκιερ, έχοντας μία ήττα σε 13 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Η Λίβερπουλ από την άλλη έχει αρχίσει να παραπαίει το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα η Μαν. Σίτι να την φτάσει στην κορυφή. Αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες μοιάζουν ίσες και η ισοπαλία φαντάζει πιθανό αποτέλεσμα.

Τα ακριβή σκορ 0-0, 1-1 και 2-2 βρίσκονται σε απόδοση 9.75, 5.75 και 10.00 αντίστοιχα.

Σκόρερ

Ο Πολ Πογκμπά είναι από τους καλύτερους παίκτες των "κόκκινων διαβόλων" τον τελευταίο καιρό και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα, με 11 γκολ σε 23 συμμετοχές. Ο Γάλλος μέσος έχει σκοράρει 4 φορές στα τελευταία 5 παιχνίδια. Η Λίβερπουλ έχει τον Σαλάχ ως πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα με 17 γκολ σε 26 αναμετρήσεις, ωστόσο λίγες φορές τα τέρματα του Αιγύπτιου έσωσαν την ομάδα από απώλεια βαθμών.

Το να σκοράρει ο Πογκμπά βρίσκεται σε απόδοση 3.30, ενώ το να σκοράρει ο Σαλάχ σε απόδοση 2.50. Όποιος θέλει να ρισκάρει μπορεί να ποντάρει στον Πογκμπά ως ο παίκτης που θα σκοράρει πρώτος, σε απόδοση 8.25.

Buιld a bet/Φτιάξε αγορά

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι διαδυκτιακή και δεν υπάρχει στον ΟΠΑΠ. Δεδομένου ότι η Γιουνάιτεντ έχει παραπάνω προβάδισμα λόγω έδρας και φόρμας, η μία επιλογή είναι 1Χ διπλή ευκαιρία. Η άλλη επιλογή είναι over 4.5 κάρτες, με το σκεπτικό ότι η Μάντσεστερ όταν πιέζεται κάνει περισσότερα φάουλ και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την Παρί, όπου δέχθηκε 6 κίτρινες και ο Πογκμπά αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα. Η Λίβερπουλ από την άλλη δύσκολα δέχεται πάνω από 3 κάρτες. Η τρίτη επιλογή είναι το γκολ-γκολ, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν τον τρόπο να βρούνε το γκολ, ενώ η τέταρτη και τελευταία επιλογή είναι αυτή του under 3.5 γκολ στον αγώνα, με τη λογική ότι δεν θα είναι πολύ ανοιχτό το παιχνίδι.

Συνεπώς οι επιλογές είναι: 1Χ διπλή ευκαιρία, over 4.5 κάρτες, γκολ-γκολ, under 3.5 γκολ στον αγώνα σε απόδοση 7.50