Οι 7 λόγοι που ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής του ντέρμπι

Τα ειδικά στοιχήματα του Ολυμπιακός - ΑΕΚ που έχουν ενδιαφέρον και αξία.

Οι 7 λόγοι που ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής του ντέρμπι

Τα βλέμματα όλου του ελληνικού φίλαθλου κοινού είναι στραμμένα στην κυριακάτικη (17/2, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης. Πέραν του αγωνιστικού ενδιαφέροντος, έχει και στοιχηματικό ενδιαφέρον ο αγώνας και αυτές είναι κάποιες από τις πιο καλές ειδικές προτάσεις του ντέρμπι.

1. Τελικό αποτέλεσμα και goal-goal

Ο Ολυμπιακός θεωρείται φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση, ωστόσο το πρόβλημα στην άμυνα είναι έντονο το τελευταίο διάστημα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτου διοργάνωσης, έχει δεχθεί 8 γκολ, ενώ και στα 4 ντέρμπι που έχει παίξει φέτος (2 φορές με ΠΑΟΚ, 1 με Παναθηναϊκό, 1 με ΑΕΚ) η εστία του παραβιάστηκε.Σε απόδοση 4.75-5 βρίσκεται το σημείο «1 & goal-goal».

2. Σκόρερ

O Κώστας Φορτούνης έχει 12 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν το χατ-τρικ με την Λάρισα (30/1). Ήταν και ο σκόρερ στην ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο, ενώ δεν αποκλείεται να το επαναλάβει και απόψε, με την απόδοση να κυμαίνεται μεταξύ 2.45 και 2.75. Όποιος θέλει να ρισκάρει με μεγαλύτερη απόδοση, μπορεί να ποντάρει στο να σκοράρει ο ίδιος παίκτης« 2+ γκολ» σε απόδοση 9.50-11.

3. Κάρτες

Ο Γερμανός διαιτητής της αναμέτρησης, Τομπίας Στίλερ δεν θεωρείται "καρτάκιας", καθώς στα 22 παιχνίδια που έχει σφυρίξει φέτος, έχει βγάλει 75 κίτρινες κάρτες (μ.ο 3.5).Μόνο στην αναμέτρηση της Πέμπτης (14/2) για το Europa League ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Ίντερ, χρησιμοποίησε την κίτρινη κάρτα 9 φορές. Άλλη μία φορά που… ξέφυγε από τα όριά του, ήταν στον αγώνα της Ελλάδας με την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ για το Nations League, όπου έβγαλε την κίτρινη από το τσεπάκι του 8 φορές.Βάση αυτών των στατιστικών το σημείο «under 5.5 κάρτες» σε απόδοση 2.65 φαντάζει καλή επιλογή.

4. Σκορ πολλαπλών επιλογών

Με το σκεπτικό πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει, όμως μπορεί να δεχθεί γκολ, η επιλογή πολλαπλών σκορ «2-1 ή 3-1 ή 4-1», βρίσκεται σε απόδοση 5.25- 5.50 και αξίζει,. Αν κάποιος θεωρεί πως οι ερυθρόλευκοι θα νικήσουν χωρίς να δεχθούν γκολ, η επιλογή « 1-0 ή 2-0 ή 3-0» έχει απόδοση 2.60-2.80. Μία επιλογή ρίσκου σε δελεαστική απόδοση (31.00) είναι το« 4-0 ή 5-0 ή 6-0».

5. Ημίχρονο/Τελικό

Στα 3 από τα 4 φετινά ντέρμπι που έχει παίξει ο Ολυμπιακός, το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν ισοπαλία. Η επιλογή «ισοπαλία ημίχρονο/Ολυμπιακός τελικό», βρίσκεται σε απόδοση 2.95-3.00. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν θα πιέσει από την αρχή, καθώς ο Μαρτίνς προτιμάει να "καθαρίσει" από νωρίς το παιχνίδι, ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο ενόψει Ντιναμό. Η επιλογή «Ολυμπιακός ημίχρονο/Ολυμπιακός τελικό» βρίσκεται σε απόδοση 4.33-4.40.

6. Σκορ ημιχρόνου

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν αναμένεται να έχει πάνω από ένα γκολ και αυτό μας οδηγεί σε δύο επιλογές. μία είναι το «σκορ ημιχρόνου 0-0» σε απόδοση 2.25-2.40, με το σκεπτικό ότι ο Ολυμπιακός δεν σκοράρει εύκολα στα μεγάλα ματς στο πρώτο μισό και θα κρατήσει δυνάμεις για το Κίεβο . Η άλλη επιλογή είναι το «σκορ ημιχρόνου 1-0» σε απόδοση 3.60-3.80, καθώς δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να βρουν τρόπο να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως δύσκολα θα σημειώσουν και δεύτερο.

7. Φτιάξε αγορά/Build a bet

Το «Φτιάξε αγορά/Build a bet» βρίσκεται σε ορισμένες στοιχηματικές εταιρίες, όμως οι συγκεκριμένες επιλογές σε μία. Αυτές είναι: Νίκη Ολυμπιακού, Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να δεχθεί κάρτα ο Μάρκο Λιβάγια. Οι δύο πρώτες επιλογές έχουν αναφερθεί και πιο πάνω, όμως με τη προσθήκη του να δεχθεί κάρτα ο Λιβάγια η απόδοση ανεβαίνει στο 8.00 και δεν είναι καθόλου απίθανο ο Κροάτης να «κιτρινιστεί», καθώς το έκανε και στον πρώτο γύρο κόντρα στους ερυθρόλευκους και είναι πρώτος σε κίτρινες κάρτες (5) στην ΑΕΚ, μαζί με τον Άλεφ στο Πρωτάθλημα.