Νίκες σε Φάληρο και Νάπολη

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας για τα ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Νάπολι - Τορίνο στη Super League και στη Serie A αντίστοιχα.

Νίκες σε Φάληρο και Νάπολη

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (19:30 Nova TV)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά την ήττα (3-1) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε στους παίκτες και τον Μαρτίνς πως θέλει νίκη με Ντιναμό και ΑΕΚ. Κόντρα στους Ουκρανούς δεν τα κατάφερε, καθώς ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, κάτι που σημαίνει πως η νίκη με τους "κιτρινόμαυρους" είναι μονόδρομος. Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες στην αποστολή εκτός του Ομάρ που προφυλάσσεται για το Κίεβο.

Η ΑΕΚ ξαναμπήκε σε εποχή Χιμένεθ, τρίτη φορά συγκεκριμένα και φαίνεται να έχει αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τη φυγή του Ουζουνίδη. Την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον ΟΦΗ, δεν έπεισε πολύ με την απόδοσή της. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο παραγωγική, έχοντας 9 τελικές (5 στο στόχο) και πετυχαίνοντας ένα γκολ, ωστόσο στο δεύτερο μισό έριξε τον ρυθμό της και είχε μόνο 2 τελικές. Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην το τραυματία Χουλτ και του Γιαννιώτα που κόπηκε για αγωνιστικούς λόγους.

Η απόδοση του άσου δεν είναι πολύ μεγάλη για ντέρμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε το βαρύ πρόγραμμα που έχουν οι Πειραιώτες, από την άλλη όμως η ΑΕΚ δεν μπορούμε να πούμε πως έχει βρει πλήρως τον περσινό εαυτό της, συνεπώς το ποντάρισμα στη γηπεδούχο ομάδα μοιάζει ιδανική περίπτωση.

Νάπολι-Τορίνο (21:30 Nova Tv)

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για την 24η αγωνιστική της Serie A.

Οι Ναπολιτάνοι είχαν εύκολη αποστολή την Πέμπτη (14/2) στο Europa League, όπου νίκησαν τη Ζυρίχη με 3-1 και είναι με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση. Στο καμπιονάτο ο τίτλος έχει ουσιαστικά κριθεί, οπότε στοχεύει μόνο για την δεύτερη θέση, στην οποία και βρίσκεται. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μάριο Ρούι, Ραούλ Αλμπιόλ και Άνταμ Ουνάς.

Η Τορίνο διανύει μια καλή περίοδο για τις δυνατότητές της και βρίσκεται στην 8η θέση, 4 πόντους πίσω από την 6η που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Η μόνη της απουσία είναι του στόπερ Τζιτζί, ενώ στα θετικά νέα είναι πως ο στόπερ Ν'Κουλού και ο φορ Ζάζα.

Η Νάπολι είναι ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο ο άσος βρίσκεται χαμηλά. Αν συνδυαστεί με την επιλογή του over, η απόδοση γίνεται διπλασιαστική.

Συνοπτικά:

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: 1 (1,87)

Νάπολι-Τορίνο: 1&over (2,05)