Νίκη ο Ολυμπιακός, γκολ στη Σκωτία

Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι της Πέμπτης (14/2).

Νίκη ο Ολυμπιακός, γκολ στη Σκωτία

Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου (19:55 Cosmote TV)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για τη φάση των 32 του Europa League. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα μετά την ήττα (3-1) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και οι μόνοι στόχοι που του έχουν απομείνει, είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να σπάσουν ένα αρνητικό σερί, καθώς δεν έχουν νικήσει ποτέ Ουκρανική ομάδα στην έδρα τους. Η μοναδική απουσία για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτή του Ομάρ.

Η Ντιναμό έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τις 13/12, ωστόσο από τον περασμένο μήνα έπαιζε φιλικά στην Ισπανία, χωρίς να εντυπωσιάσει. Στο Europa League τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της με 11 βαθμούς, έχοντας τις Ρεν, Γιάμπλονετς και Αστάνα. Ο Χάτσκεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πίβαριτς, Μπισέντιν και Ντουέλουντ.

Ο Ολυμπιακός απόψε έχει το προβάδισμα επειδή έχει τη δυναμική της έδρας, τη φόρμα, αλλά και την ανάγκη να ξαναπαίξει καλό ποδόσφαιρο.

Σέλτικ-Βαλένθια (22:00 Cosmote TV)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για τη φάση των 32 του Europa League. Η Σέλτικ τρέχει ένα εκπληκτικό σερί 7 νικών σε όλες τις διοργανώσεις, από την έναρξη του 2019, έχοντας σκοράρει 21 γκολ και χωρίς να δεχθεί κανένα. Ο Μπρένταν Ρότζερς θα έχει στη διάθεσή του τουςεπιθετικούς Έντουαρντς και Φόρεστ, όχι όμως τον μέσο Τομ Ρόγκιτς.

Η Βαλένθια έχει αλλάξει πρόσωπο στο δεύτερο γύρο του Ισπανικού Πρωταθλήματος, παραμένοντας αήττητη στα τελευταία 5 παιχνίδια της La Liga και έχει πιθανότητες να βρεθεί στον τελικό του Ισπανικού Κυπέλλου. Τα κακά νέα για τον Μαρθελίνο είναι πως δεν θα έχει μαζί του τους Γκάμπριελ Παουλίστα, Γκάια, Σάντι Μίνα και Ροντρίγκο, ωστόσο επέστρεψε ο Γκουέντες.

Η Σέλτικ βρίσκεται σε καλή φόρμα, ωστόσο η Βαλένθια δεν είναι ομάδα σαν αυτές του Σκωτσέζικου Πρωταθλήματος. Αν αναλογιστούμε όμως τις απουσίες των "νυχτερίδων", θα έχουν ευκαιρίες οι "κέλτες".

Συνοπτικά:

Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου: 1 (1,95)

Σέλτικ-Βαλένθια: γκολ-γκολ (1,90)