Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Διπλό μεγάλης αξίας στο ΟΑΚΑ

Δείτε τις προτάσεις για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Διπλό μεγάλης αξίας στο ΟΑΚΑ

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. O Παναθηναϊκός από τη μέρα που ανέλαβε Πιτίνο, δεν μπορεί να πει κανείς πως έχει ανέβει αγωνιστικά, από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει κάνει εκτός έδρας νίκη στην Ευρώπη, αποτελούν ωστόσο εξαίρεση οι νίκες με ΤΣΣΚΑ και Εφές στην έδρα του, όπου είχε θετικές εμφανίσεις. Στο παιχνίδι με την Φενέρ όπου έχασε για 19 πόντους, φάνηκε ανήμπορος να αντιδράσει και ηττήθηκε με τα χέρια κάτω. Ο Αμερικανός κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λοτζέσκι και Παππά.

Ο Ολυμπιακός είναι μια του ύψους, μια του βάθους. Έχει 4 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια της Ευρωλίγκας, με τις δύο να θεωρούνται εντός προγράμματος κόντρα σε Ρεάλ και Φενέρ εκτός έδρας. Η τελευταία ήττα ωστόσο με την Μακάμπι εκτός προβλημάτισε, καθώς οι ερυθρόλευκοι είχαν κακά ποσοστά πετυχαίνοντας 5 στα 26 τρίποντα και έχασαν για ένα πόντο. Ο Μπλατ πήρε μαζί του τον Γουέμπερ αντί του Τουπάν, ενώ αμφίβολος είναι ο Παπανικολάου.

Για ντέρμπι, η απόδοση της νίκης του Ολυμπιακού θεωρείται αρκετά υψηλή και έχει αξία για ποντάρισμα. Αν κάποιος θέλει να παίξει με ρίσκο, σε πολύ καλή απόδοση βρίσκεται η νίκη του Ολυμπιακού με διαφορά 6-10 πόντων.

Συνοπτικά:

2 (4.40)

Νίκη Ολυμπιακού με διαφορά 6-10 πόντων (12.00)