ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Συνδυαστική επιλογή και γκολ Φορτούνη

Διαβάστε τις ειδικές στοιχηματικές επιλογές για το σημερινό παιχνίδι.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Συνδυαστική επιλογή και γκολ Φορτούνη

‘Όλα τα βλέμματα των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων είναι απόψε στραμένα στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ο πιο πολυσυζητημένος αγώνας της χρονιάς, καθώς κρίνει κατά πολύ τον πρωταθλητή.

Ο ΠΑΟΚ με νίκη έχει την ευκαιρία να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο πρώτο του πρωτάθλημα, μετά από 34 χρόνια. Από την άλλη ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει το δικέφαλο στους τρεις βαθμούς και να ελπίζει για κάποιο στραβοπάτημα μέχρι το τέλος της σεζόν. Το παιχνίδι δεν έχει κάποιο φαβορί, με τους ερυθρόλευκους να παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος έχει τη δύναμη της έδρας, αφού το γήπεδο αναμένεται «καμίνι».

Ενδιαφέρον ωστόσο έχει η παρουσία του διαιτητή της αναμέτρησης, Χιλ Μανθάνο. Ο Ισπανός ρέφερι έχει σφυρίξει 20 παιχνίδια (σε Ισπανία και Ευρώπη) και έχει δείξει 102 κίτρινες κάρτες, 2 κόκκινες και έχει καταλογίσει 8 πέναλτι.

Συνοψίζοντας αυτά τα στατιστικά, μπορούμε να ποντάρουμε σε συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία, την επιλογή «Φτιάξε αγορά/Build a bet», γκολ Ολυμπιακού over 0,5 & να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Λέο Μάτος & να καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα. Καλή επιλογή θεωρείται επίσης να σκοράρει ο Φορτούνης οποιαδήποτε στιγμή.

Συνοπτικά:

«Φτιάξε αγορά/Build a bet», γκολ Ουμπιακού over 0,5 & να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Λέο Μάτος & να καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα (6.50)

Να σκοράρει ο Φορτούνης οποιαδήποτε στιγμή (3.60)