Νίκη με γκολ η Λίβερπουλ, διπλή επιλογή στη Μαδρίτη

Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το κουπόνι του Σαββάτου (9/2).

Νίκη με γκολ η Λίβερπουλ, διπλή επιλογή στη Μαδρίτη

Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ (17:00 Cosmote TV)

Για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ αναμετρώνται οι δύο ομάδες. Στη Λίβερπουλ δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Λέστερ και Γουέστ Χαμ. Η Μάντσεστερ Σίτι την έφτασε στη βαθμολογία, ωστόσο με ένα αγώνα παραπάνω. Πλέον η αρμάδα του Κλοπ θα αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι σαν τελικό αν θέλει να στεφθεί πρωταθλήτρια δίνοντας το 100% ακόμα και κόντρα σε ομάδες όπως η Μπόρνμουθ. Απών για τους κόκκινους είναι ο Λόβρεν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ και Αλεξάντερ Άρνολντ.

Τα «κεράσια» προβληματίζουν με τις εκτός έδρας εμφανίσεις τους, έχοντας 5 ήττες σε 5 αγώνες. Βρίσκονται στη 10η θέση και έχουν την ευκαιρία μέσω της 7ης θέσης να βγούνε στην Ευρώπη, από την οποία απέχουν 5 βαθμούς. Χωρίς τον τραυματία αρχισκόρερ της θα αγωνιστεί η Μπόρνμουθ, Κάλουμ Γουίλσον (10 γκολ), αλλά και τους επίσης τραυματίες, Φράνσις Σίμονς (αμυντικός), Λούις Κουκ (μέσος), Ντέιβιντ Μπρουκς (αμυντικός) και τον Ναθάνιελ Κλάιν που είναι δανεικός από τη Λίβερπουλ. Με βάση τη κατάσταση και την εικόνα των δύο ομάδων, θα ποντάρουμε σε νίκη της Λίβερπουλ και over 3,5.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης (17:15 Cosmote TV)

Για την 23η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν βρίσκονται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Το πρώτο ντέρμπι της Μαδρίτης για το 2019 αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο σύλλογοι έχουν διαφορά δύο βαθμών (δεύτερη η Ατλέτικο) και προσπαθούν να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την Μπαρτσελόνα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από την Μπέτις εκτός έδρας και έχει θέμα στο σκοράρισμα, αφού σχεδόν σε κάθε παιχνίδι κάνει πάνω από 10 τελικές, έχοντας σημειώσει 32 τέρματα στο πρωτάθλημα. Απών λόγο τραυματισμού θα είναι οι Ντιέγκο Κόστα, Στέφαν Σάβιτς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Κόκε και Σαούλ. Ο Γκοντίν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται στη αποστολή.

Η Ρεάλ φαίνεται να έχει ξαναβρεί τα πατήματα της, ενώ μεσοβδόμαδα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου. Στα τελευταία 5 παιχνίδια, ανεξαρτήτου διοργάνωσης, έχει σκοράρει 15 φορές, με τον πιο σοβαρό αντίπαλο να είναι οι «μπλαουγκράνα». Σοβαρές απουσίες δεν έχει, ωστόσο τραυματίας είναι ο πιτσιρικάς Βαγιέχο και ο Γιορέντε θεωρείται αμφίβολος. Σε πολύ καλή απόδοση βρίσκεται η επιλογή Χ2 διπλή ευκαιρία και over 1,5.

Συνοπτικά:

Λίβερπουλ-Μπόρνμουθ: 1 & over 3.5 (2.25)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης: Χ2 & over 1.5 (2.20)