Ισόπαλία στο ημίχρονο στο Περιστέρι, αμφότερες σκοράρουν στην Ισπανία

Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο κουπόνι της Πέμπτης (7/2)

Ισόπαλία στο ημίχρονο στο Περιστέρι, αμφότερες σκοράρουν στην Ισπανία

Ατρόμητος-ΑΕΚ (19:30 Cosmote TV)

Στη προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκονται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες. Η ΑΕΚ έχει μπει σε νέα εποχή Χιμένεθ, έπειτα από την παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Το κλίμα στα αποδυτήρια έχει ανέβει κι άλλο, κι αυτό φάνηκε από την ανανέωση του Αντρές Σιμόες, μετά τη φυγή του Εβρίτη τεχνικού. Ο μόνος στόχος που έχει μείνει στην "Ένωση" για να κλείσει καλά η σεζόν είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Το θετικό για τους κίτρινους είναι πως ο Ισπανός προπονητής γνωρίζει καλά την ομάδα, οπότε δεν θα του πάρει αρκετό καιρό για να αξιοποιήσει το ρόστερ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κρίστισιτς και Μπακασέτας, αλλά και ο Γαλανόπουλος.

Ο Ατρόμητος δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα έχοντας δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες στα τελευταία του 6 παιχνίδια, ενώ χρειάστηκε γκολ στο 91'κόντρα στη Λάρισα για να πάρει τους τρεις πόντους. Στο Περιστέρι πλέον κοιτάνε να εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο, ειδικά όταν υπάρχουν στη διοργάνωση και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως θα εμφανιστούν αδιάφοροι. Στις 4 από τις 5 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, οι δύο ομάδες έχουν έρθει ισόπαλες στο ημίχρονο, οπότε θα προτιμήσουμε αυτή την επιλογή.

Μπετίς-Βαλένθια (22:00 Open Beyond)

Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας βρίσκονται αντιμέτωπες οι Μπέτις και Βαλένθια. Την ευκαιρία να βρεθούν στο τελικό έχουν οι δύο ομάδες, κόντρα σε μία εκ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ανδαλουσιάνοι διανύουν μια εξαιρετική σεζόν, έχοντας προκριθεί στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, βρίσκονται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος. Χωρίς τον μέσο Καρβάλιο θα αγωνιστεί η Μπέτις, ενώ αναμένεται να λείωει και ο Μπάρτρα.

Η Βαλένθια χρειάστηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στη Χετάφε, για να προκριθούν. Απών για τις "νυχτερίδες" είναι ο αμυντικός, Μούχταρ Ντιακαμπί, λόγω τιμωρίας, αλλά και ο τραυματίας, Γκονζάλο Γκουέντες. Αναμένεται να δούμε ισάξιο παιχνίδι, οπότε θα ποντάρουμε στο γκολ-γκολ.

Συνοπτικά:

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Χ ημίχρονο (1,91)

Μπέτις-Βαλένθια: γκολ-γκολ (1,80)