Περνάει από Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - «Μπλόκο» στην Τρίπολη ξανά για τον ΠΑΟΚ

Το στοιχηματικό κουπόνι για σήμερα Κυριακή (13/1) περιέχει πολλά σημαντικά ματς σε Ελλάδα και Ισπανία. 

Περνάει από Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - «Μπλόκο» στην Τρίπολη ξανά για τον ΠΑΟΚ

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβάντε (13:00, Cosmote TV)

Η Ατλέτικο προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες σε Λα Λίγκα και Κόπα ντελ Ρέι με σκορ 1-1 απέναντι στις Σεβίλλη και Χιρόνα. Η ομάδα του Σιμεόνε δείχνει να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα την φετινή σεζόν όσον αφορά τον τομέα της απόδοσης των παικτών στον αγωνιστικό χώρο κάτι που σημαίνει πως μια ομάδα σαν την Λεβάντε που έρχεται από μεγάλη νίκη στο Κόπα ντελ Ρέι επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 μπορεί να καταφέρει να σκοράρει έστω ένα τέρμα στην αναμέτρηση. Πάντως προβλέπεται ανοιχτό ματς με γκολ εκατέρωθεν.

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (17:15, Novasports 2)

Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεκινήσει με το δεξί την νέα χρονιά στους αγώνες πρωταθλήματος. Αγωνίζεται σε δύσκολη έδρα πως είναι του Λεβαδειακού αλλά έχει την υποχρέωση να καθαρίσει το ματς από την αρχή και να πάρει τους σημαντικούς τρεις βαθμούς ώστε να δώσει περισσότερο άγχος στον ΠΑΟΚ που έχει πιο δύσκολη έξοδο στην Τρίπολη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σκοράρει στο ημίχρονο σε αγώνα μακρυά από το Καραϊσκάκη αλλά πιστεύω πως σήμερα θα το καταφέρουν και μάλιστα θα πάρουν την σημαντική νίκη.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)

Είναι από τους πιο κρίσιμους αγώνες της σεζόν ο σημερινός για τον ΠΑΟΚ. Και οι λόγοι είναι δύο, αρχικά η αναμέτρηση θα δείξει σε μεγάλο βαθμό πως θα επηρεάσει τον δικέφαλο του βορρά η απώλεια του Πρίγιοβιτς και δεύτερον πέρσι στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-2 και στοίχισε όπως φάνηκε στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο ανεβασμένος Αστέρας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να κάνει την ζημιά στον ΠΑΟΚ σήμερα και αυτό θα επιλέξουμε στοιχηματικά.

Συνοπτικά:

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβάντε: Goal-Goal & Over (2.40)

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: 2/2 (1.90)

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Χ (3.10)