Η Λαμία μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα

Κύπελλο Ελλάδας και πρωτάθλημα Πορτογαλίας είναι οι δύο διοργανώσεις που θα ασχοληθούμε σήμερα όσον αφορά το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (10/1)

Η Λαμία μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα

Λαμία-Παναθηναϊκός (19:30, Cosmote TV)

Η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι φιλοξενούμενοι αν και φαβορί για την πρόκριση θα αγωνιστούν με προβλήματα καθώς λίγες μέρες πριν 9 παίκτες του Παναθηναϊκού και ο προπονητής αντιμετώπιζαν μια ίωση. Γεγονός που τους καθυστέρησε όσον αφορά την προετοιμασία για το ματς σε μεγάλο βαθμό. Η Λαμία είναι έτοιμη να προσπαθήσει να πάρει την νίκη όπως είχε πράξει και πέρσι στην ίδια φάση του Κυπέλλου κι όταν πήρε μεγάλη νίκη με 4-1 επί του σημερινού αντίπαλου της.

Πορτιμονένσε-Μπράγκα (22:15, Cosmote TV)

Η Μπράγκα έχει δύσκολη έξοδο για την 17η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Γνωρίζει πως η σημερινή αντίπαλος της έβαλε το κερασάκι στην τούρτα όσον αφορά την υπομονή του προέδρου της Μπενφίκα προς τον πρώην προπονητή των «αετών» καθώς νίκησε την Μπενφίκα και στην συνέχεια απολύθηκε ο προπονητής. Η Πορτιμονένσε διαθέτει από τις καλύτερες έδρες στο πρωτάθλημα όπου μετράει 5-2-1. Την μοναδική ήττα της την έκανε στην πρεμιέρα και έκτοτε είναι αήττητη. Οι αποδόσεις θα μπορούσαν να ήταν πιο ευνοϊκές για τους γηπεδούχους, αλλά θα προτιμήσω το Goal-Goal.

Συνοπτικά:

Λαμία-Παναθηναϊκός: 1 (2.85)

Πορτιμονένσε-Μπράγκα: Goal-Goal (1.60)