Με νίκες συνεχίζει ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη και στο ΣΕΦ

Το στοιχηματικό κουπόνι σήμερα Τρίτη (8/1) διαθέτει ένα σημαντικό αριθμό αγώνων για τέτοια μέρα. Θα ασχοληθούμε όμως περισσότερο με τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού σε Κύπελλο Ελλάδας και Euroleague.

Με νίκες συνεχίζει ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη και στο ΣΕΦ

Ξάνθη-Ολυμπιακός (17:15, Cosmote TV)

Ο Ολυμπιακός σήμερα αντιμετωπίζει την Ξάνθη εκτός έδρας στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα στον γύρο των «16». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν την νίκη αρχικά για να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους στον επαναληπτικό αλλά και για να πάρουν την δική τους εκδίκηση για τους δύο βαθμούς που τους έκοψε η Ξάνθη στο πρωτάθλημα όταν η αναμέτρηση έληξε με 1-1 στα Πηγάδια. Πιστεύω πως παρά τις απουσίες οι ερυθρόλευκοι θα καταφέρουν να πάρουν την νίκη αν και αυτή κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να έρθει στο δεύτερο ημίχρονο.

Ολυμπιακός-Μπασκόνια (21:00, Novasports)

Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετά τις νίκες επί Παναθηναϊκού και ΑΕΚ σε διαφορετικές διοργανώσεις. Όμως η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια μπορεί να παίξει τον ρόλο της στην σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπασκόνια στο πλαίσιο της Euroleague. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σημαντικές απουσίες επομένως το πιο φυσιολογικό σενάριο είναι να μην ξεφύγει αρκετά το σκορ. Θα προτιμήσω το Under 162,5 σε συνδυασμό την νίκη του Ολυμπιακού που δίνεται σε απόδοση 2,30.

Συνοπτικά:

Ξάνθη-Ολυμπιακός: Χ/2 (3.80)

Ολυμπιακός-Μπασκόνια: 1 & Under 162,5 πόντοι. (2.30)