Να «τριτώσει» το καλό!

Δύο συνεχόμενα ταμεία με συνολική απόδοση 3,90 και 5,65 χθες, Παρασκευή και δύο μέρες πριν, την Πέμπτη. Πάμε ξανά σήμερα με τον ίδιο ρυθμό και φυσικά ξανά ιδιαίτερη προσοχή στην Ισπανία.

Να «τριτώσει» το καλό!

Σήμερα, Σάββατο (5/1) το κουπόνι στοιχήματος διαθέτει κυρίως κύπελλο Αγγλίας και μικρότερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων της «ποδοσφαιρικής μητέρας». Ωστόσο, έχει επίσης πρωτάθλημα Ισπανίας και σαφώς θα ασχοληθούμε με αυτό. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Σπόρτινγκ Χιχόν-Σαραγόσα (17:00)

Στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Χιχόν υποδέχεται την Σαραγόσα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι στους τελευταίους τρεις αγώνες τους έχουν πετύχει μόλις ένα τέρμα και δεν έχουν δεχθεί κανένα. Είναι η ομάδα με τον μικρότερο απολογισμό τερμάτων επιθετικά κι αμυντικά αλλά απέναντι στην Σαραγόσα πιστεύω πως το ματς δεν θα λήξει στο ένα γκολ. Θα προτιμήσω το σύνολο τερμάτων 2-3 που δίνεται σε απόδοση 1,90.

Αλαβές-Βαλένθια (17:15, Cosmote TV)

Η Αλαβές υποδέχεται την Βαλένθια στο «Μεντιθορόθα» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Οι Βάσκοι είναι αήττητοι εντός έδρας με απολογισμό 4-4-0 μέχρι στιγμής και σήμερα αντιμετωπίζουν μια ποιοτική ομάδα όπως την Βαλένθια. Οι στοιχηματικές χρίζουν φαβορί τις «νυχτερίδες» αλλά ποιος θα μπορούσε να ποντάρει κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει ηττηθεί ούτε από Ρεάλ, Σεβίλλη και Μπέτις στην έδρα της; Σίγουρα προτιμητέο ποντάρισμα είναι το να σκοράρουν κι οι δύο ομάδες που δίνεται σε αρκετά καλή απόδοση. Κυμαίνεται στο 1,85.

Ουέσκα-Μπέτις (21:45, Cosmote TV)

Η Μπέτις πηγαίνει στην έδρα της ουραγού της κατάταξης, Ουέσκα. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν ολοκλήρωσε το 2018 με σύνολο 4-2-1 στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις εντός πρωταθλήματος. Η Ουέσκα από την άλλη έχει να πάρει νίκη από την πρώτη αγωνιστική και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επιβληθεί σε καμία ομάδα. Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η Μπέτις με τον τρόπο παιχνιδιού της να «πνίξει» την άμυνα της Ουέσκα και να πάρει νωρίς «κεφάλι» στο σκορ. Άλλωστε οι γηπεδούχοι δεν φημίζονται για την άμυνα τους. Το ματς δεν αποκλείεται να δώσει καλό θέαμα από άποψη τερμάτων αλλά προτιμότερο θα ήταν να ποντάρουμε στο «2» μιας και η Μπέτις έχει το πάνω χέρι από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς. \

Συνοπτικά:

Σπόρτινγκ Χιχόν-Σαραγόσα: 2-3 Σύνολο Τερμάτων (1.90)

Αλαβές-Βαλένθια: Goal-Goal (1.85)

Ουέσκα-Μπέτις: 2 (2.00)