Βροχή τα γκολ σε Κρήτη και... Ολλανδία

Ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Άρη στην τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Φέγενορντ πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουτρέχτης για να προχωρήσει στο θεσμό.

Βροχή τα γκολ σε Κρήτη και... Ολλανδία

Εργοτέλης - Άρης Over 3.5 17:15

Σε καθοδική πορεία βρίσκονται και οι δύο ομάδες προβληματίζοντας με την εικόνα που δείχνουν στα τελευταία τους παιχνίδια.

Ο Εργοτέλης, ενώ ξεκίνησε πολύ καλά στο πρωτάθλημα, αυτή τη στιγμή μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες και δείχνει ανίκανος να αντιδράσει. Στην τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, φάνηκε πολύ καθαρά, το αγωνιστικό πρόβλημα του Εργοτέλη που δεν είναι άλλο από την επιθετική αδράνεια.

Οι Κρητικοί δέχτηκαν γκολ στο 14' από τον Αιγινιακό και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν με κανέναν τρόπο. Σε αντίθεση με προηγούμενους αγώνες, όπου ο Εργοτέλης ήταν πολύ ανταγωνιστικός και μπορούσε να ανατρέψει πιο εύκολα τις δύσκολες καταστάσεις.

Από την άλλη ο Άρης του Σάββα Παντελίδη προέρχεται από μία ήττα που θα θυμάται για καιρό. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Άρης ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναιτωλικό και ο κόσμος άρχισε τις αποδοκιμασίες.

Είναι αναγκασμένοι οι Θεσσαλονικείς να πάρουν την πρόκριση σήμερα και να προχωρήσουν στον θεσμό καθώς σε περίπτωση που ηττηθούν, χάνοντας την πρόκριση, θα λογοδοτήσουν στη διοίκηση της ομάδας η οποία τους έχει επιβάλει ήδη μία ποινή για την κάκιστη εμφάνιση του πρωταθλήματος. Εμείς θα επιλέξουμε το Over 3.5 γκολ καθώς περιμένουμε «ξέσπασμα» από τους Θεσσαλονικείς.

Φέγενορντ - Ουτρέχτη 21:45

Η Φέγενορντ θα αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Ουτρέχτη για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ολλανδίας. Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε να πάρουν τη νίκη και να φτάσουν για άλλη μία φορά στα τελικά της διοργάνωσης, μετά την ήττα από τη Φορτούνα Σιτάρντ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Η Ουτρέχτη μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της Φέγενορντ και να της κάνει τη ζημιά αλλά το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ για το πρωτάθλημα και είναι αναγκασμένη να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας.

Πρόκειται για δύο ομάδες που ξέρουν να σκοράρουν και το κάνουν με σχετική άνεση απέναντι σε όποιον αντίπαλο κοιτάνε στα μάτια. Δεδομένου ότι η Φέγενορντ είναι καλύτερα ομάδα αλλά δεν βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα αυτή τη στιγμή και πιθανότατα θα δεχτεί γκολ, θα ψάξουμε το 1 και όβερ 3.5

Εργοτέλης - Άρης Over 3.5 2.90

Φέγενορντ - Ουτρέχτη 1+ Over 3.5 3.00