Παρέα με την κίνηση της αγοράς

Στα φιλικά παιχνίδια των Εθνικών ομάδων βασίζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας

Παρέα με την κίνηση της αγοράς

Περίοδος προετοιμασίας. Ενόψει Μουντιάλ που σε κάτι περισσότερο από 80 24ωρα θα μας απασχολεί όλους έντονα και ευχάριστα. Οι προπονητές επέλεξαν ποδοσφαιριστές και τους τεστάρουν απόψε σε μη επίσημες αναμετρήσεις. Θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους και θα καταστρώσουν νέα σχέδια.

Καλά τα παραπάνω. Με το στοίχημα τι συμβαίνει; Οι καθημερινοί παίκτες του αγαπημένους μας «αθλήματος» εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα περιπλέκονται σε προγράμματα άνευ ενδιαφέροντος. Τα φιλικών των Εθνικών ομάδων έχουν ενδιαφέρον; Η ειλικρινής απάντηση είναι όχι. Ουδείς μπορεί να ποντάρει χρήματα σε αγώνες στους οποίους οι ομάδες μπορούν να κάνουν όσες αλλαγές θέλουν και να παρουσιαστούν με διαφορετικούς προσανατολισμούς και διαφορετικά πρόσωπα στο καθένα από τα δύο ημίχρονα.

Τέλος η θεωρία. Από εκεί και πέρα όλοι παίρνουν τις αποφάσεις τους. Εμείς δεν σκοπεύουμε να ανοιχτούμε πολύ. Θα ασχοληθούμε με κάποια παιχνίδια με τη βοήθεια της παγκόσμιας στοιχηματικής αγοράς. Θα πορευτούμε μαζί με την τάση στο διαδίκτυο. Ο φίλαθλος κάθε χώρας ξέρει πάντα κάτι παραπάνω από τους μη συμπατριώτες του. Και έχει κατανοήσει καλύτερα το λόγο που θα ποντάρει.

Πάμε στην Ισπανία. Στη Μαρμπέγια. Στο 7.500 θέσεων γηπεδάκι της θα διεξαχθεί το ματς της Σαουδικής Αραβίας με την Ουκρανία. Οι Σαουδάραβες εμφανίζονται πολύ μακριά από το σπίτι τους, σε ευρωπαϊκό έδαφος. Ούτως ή άλλως η δυναμική τους είναι χαμηλή, οπότε τα διπλό πέφτει παντού ολοένα και περισσότερο. Λογικό αφού οι εκπρόσωποι της Μέσης Ανατολής μόνο γηπεδούχοι δεν θα είναι.

Αζερμπαϊτζάν – Λευκορωσία. Καμία τους δεν θα έχει συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε; Όχι λέγαμε, μέχρι να δούμε ότι η απόδοση της νίκης των Λευκορώσων υποχωρεί καλπάζοντας. Και στην ισοπαλία παρατηρείται πτώση. Το Χ2 κινείται σε ενδιαφέρουσες αποδόσεις. Και το γεγονός ότι χαμηλώνουν σημαντικά είναι αξιοσημείωτο.

Ρωσία – Βραζιλία. Και τι έγινε που οι Ρώσοι είναι διοργανωτές του Μουντιάλ; Τραυματίστηκε σοβαρά ο άτυχος Κοκόριν, ο κορυφαίος τους επιθετικός. Το ίδιο και ο Βάσιν ο στόπερ μεταξύ άλλων. Από τη «Σελεσάο» θα λείψει ο Νεϊμάρ όμως τόσο ο Ζεσούς όσο και ο Γουίλιαν με τους υπόλοιπους γνωστούς και μη εξαιρετέους αστέρες θα δώσουν το παρών. Γι’ αυτό και εδώ πέφτει το διπλό.

Παρατηρείται κινητικότητα σε πιο περιορισμένα επίπεδα και στη συνάντηση της Πολωνίας με τη Νιγηρία. Οι Πολωνοί αγωνίζονται στο Βρότσλαβ, δηλαδή σπίτι τους στην κυριολεξία. Και είναι και έμπειροι και το σύνολό τους ομοιογενές. Πέφτει ο άσος.

Με τη βοήθεια του «κοινού» λοιπόν προέκυψαν τέσσερις κινήσεις. Δεν χρειάζεται να απλωθούμε περισσότερο μια τέτοια μέρα.