Αντεπίθεση για Μπάγερν - «Μάχη» στην Κέρκυρα

Με νίκη σήμερα η ομάδα του Νίκο Κόβατς μειώνει στους -6 από την Ντόρτμουντ. Τις μεσημεριανές ώρες, θα γίνει «μάχη» στην Κέρκυρα για την πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ σπουδαίο ματς διεξάγεται και στα ΗΑΕ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Κασίμα.

Αντεπίθεση για Μπάγερν - «Μάχη» στην Κέρκυρα

Αρκετά ενδιαφέρον είναι το σημερινό κουπόνι στοιχήματος παρά το γεγονός πως δεν διεξάγονται ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εξαίρεση γίνεται στην Bundesliga καθώς αυτό το σήμερα ολοκληρώνεται η 16η εμβόλιμη αγωνιστική με τα βλέμματα να πέφτουν στο Μόναχο και την ευκαιρία της Μπάγερν για μείωση διαφοράς από την κορυφή. Σπουδαίο ματς στα ΗΑΕ όπου διεξάγεται ο ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων αλλά και φυσικά δυνατές «μάχες» στο Κύπελλο Ελλάδας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Κέρκυρα-ΟΦΗ (15:00, Cosmote Sport2)

Η Κέρκυρα παίζει μόνο για την νίκη απέναντι στον ΟΦΗ καθώς είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που της δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Κρητικοί αρκούνται και στην ισοπαλία που θα τους δώσει την πρόκριση μαζί με την Ξάνθη από τον 7ο όμιλο του θεσμού. Η Κέρκυρα έρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας (1-1 με Τρίκαλα) όπως και ο ΟΦΗ ο οποίος παρά την καλή εμφάνιση του στο πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη ηττήθηκε με 2-1 από τον Αστέρα. Οι δύο ομάδες θέλουν την πρόκριση, πιο πολύ για λόγους ψυχολογίας. Θα προτιμήσω το 2-3 γκολ. (1.95)

Κασίμα-Ρεάλ Μαδρίτης (18:30, ΕΡΤ 2)

Η Ιαπωνική, Κασίμα υποδέχεται (τυπικά) την Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που θα διεξαχθεί στα ΗΑΕ. Ο αγώνας είναι νοκ-άουτ και όποιος κερδίσει θα παίξει στον τελικό με την Αλ Αϊν και ο χαμένος με την Ρίβερ Πλέιτ στον μικρό τελικό. Οι δύο ομάδες είχαν ξανά κοντραριστεί πριν δύο χρόνια στον τελικό της διοργάνωσης, όπου η Ρεάλ κατέκτησε το τρόπαιο με στην παράταση (2-2 κ.δ. , 4-2 παρ.). Οι Ιάπωνες θα παλέψουν για την πρόκριση στον τελικό και δεν αποκλείεται να σκοράρουν έστω ένα τέρμα απέναντι στην αναξιόπιστη άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης. Γκολ-Γκολ και Όβερ 2,5 Γκολ (1.95)

Μπάγερν Μονάχου-Λειψία (21:30, Cosmote Sport3)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Bundesliga, η Μπάγερν του Νίκο Κόβατς υποδέχεται την Λειψία του Ράνγκνικ. Οι Βαυαροί έχουν την ευκαιρία να μειώσουν την διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς καθώς η πρωτοπόρος, Ντόρτμουντ ηττήθηκε χθες, Τρίτη (18/12) από την Φορτούνα Ντίσελντορφ με 2-1. Άπαντες στο Μόναχο γνωρίζουν πως σήμερα πρέπει να πάρουν την νίκη πάση θυσία για να έχουν καλές ελπίδες ανατροπής των δεδομένων στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος. Η Λειψία από την άλλη μπήκε "αγριεμένη" στο ματς με την Μάιντς την οποία τελικά κέρδισε με το εμφατικό 4-1 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από την ήττα της στο Φράιμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία δύο εκτός έδρας παιχνίδια έχουν ηττηθεί και μάλιστα δεν έχουν σκοράρει. Απέναντι στην Μπάγερν πιστεύω πως έστω ένα γκολ θα επιτευχθεί από πλευράς Λειψία. Γκολ-Γκολ και Όβερ 2.5 γκολ. (1.75)

Συνοπτικά:

Κέρκυρα-ΟΦΗ: 2-3 Γκολ (1.95)

Κασίμα-Ρεάλ Μαδρίτης: Γκολ-Γκολ & Όβερ 2.5 Γκολ (1.95)

Μπάγερν Μονάχου-Λειψία: Γκολ-Γκολ & Όβερ 2.5 γκολ. (1.75)