Θα σκοράρει ο Ηρακλής απέναντι στον ΠΑΣ

Ηρακλής και ΠΑΣ Γιάννινα, αντιμέτωποι σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς. Η Βόλφσμπουργκ είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Στουτγκάρδη.

Θα σκοράρει ο Ηρακλής απέναντι στον ΠΑΣ

Ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος. Πρόκειται για ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού οι Ηπειρώτες έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση έχοντας 6 βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη, βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας και δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης, ενώ και στο πρωτάθλημα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Απόψε θα αγωνιστούν υπό το βλέμμα του νέου τους προπονητή, Μάνουελ Ρόκα.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται ίσως από την καλύτερη τους εμφάνιση, απέναντι στον Πανιώνιο, τον οποίο διέλυσαν με 3-1 εντός έδρας και πήραν τεράστια βαθμολογική ανάσα αλλά και ψυχολογία. Ο «γηραιός» αντίθετα, ηττήθηκε με κατεβασμένα χέρια από τη Δόξα Δράμας και βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε μία χρονιά που ο αρχικός στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Μάνουλ Ρόκα θα βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα και αυτό αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους παίκτες των «κυανόλευκων» που πρέπει να τον εντυπωσιάσουν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα εκμεταλλευτεί την αναμέτρηση δίνοντας χρόνο σε νέους παίκτες. Μπορούν να σκοράρουν από ένα γκολ οι δύο ομάδες. Θα ψάξουμε το ΓΚΟΛ - ΓΚΟΛ.

Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη

Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, αφού μετράει 3 νίκες και μία ισοπαλία στα 4 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα. Το τελευταίο της «θύμα» ήταν η Νυρεμβέργη την οποία νίκησε για 2η φορά φέτος, σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μάλιστα στο δικό της γήπεδο. Ο Τάσος Δώνης και η παρέα του από την άλλη κατάφεραν να φέρουν τούμπα την αναμέτρηση με τη Χέρτα, με τον Μάριο Γκόμεζ να σκοράρει και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Μετά από αυτή τη νίκη, η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το σημερινό ματς αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρουν συνεχώς και έχουν καλή παράδοση (9-1-0) απέναντι στην Στουτγάρδη. Θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και απόψε. Πάμε στον άσο.

Συνοπτικά:

Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα ΓΚΟΛ - ΓΚΟΛ 1.91

Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη 1 1.77