Θέλει να παραμείνει αήττητη η Λεγκανές του Σιόβα

Μετά τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επιστροφή στην κανονική ροή των πρωταθλημάτων. Μεγάλης σημασίας τα ματς στην Ισπανία και την Bundesliga 2. 

Θέλει να παραμείνει αήττητη η Λεγκανές του Σιόβα

Επιστροφή στα πρωταθλήματα μετά τις πάντα συγκινητικές αναμετρήσεις στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σήμερα, Παρασκευή (14/12) το κουπόνι έχει ενδιαφέροντα ματς τα οποία θα τα δούμε αναλυτικά. Ξεκινώντας φυσικά με Bundesliga 2.

Χόλσταϊν Κίελ-Μπίλεφελντ (19:30)

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή φόρμα καθώς μετρούν 3 σερί νίκες και είναι αήττητοι στα τελευταία 7 παιχνίδια πρωταθλήματος. Η Μπίλεφελντ από την άλλη αγνοεί την νίκη στα 9 τελευταία ματς εντός πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να γίνεται η αναμενόμενη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Τζεφ Σαϊμπίνε «πλήρωσε» το μάρμαρο και στην θέση του ανέλαβε ο Ούβε Νέουχαους. Θα κυνηγήσω την μπόμπα στην αναμέτρηση αυτή και θα επιλέξω το να σκοράρει η Μπίλεφελντ στο πρώτο ημίχρονο. (2.05)

Ντούισμπουργκ-Αμβούργο (19:30, Cosmote TV)

Η Ντούισμπουργκ δέχθηκε δεύτερη συνεχόμενη φορά 4 γκολ και ηττήθηκε από την Χάιντενχαϊμ με 4-1. Το Αμβούργο από την άλλη πανηγύρισε την 6η νίκη του σε 8 ματς και διεύρυνε το σερί του χωρίς ήττα στα 10 παιχνίδια. Σήμερα, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για τους φιλοξενούμενους γιατί θα αντιμετωπίσουν μια «πληγωμένη» και «διψασμένη» για την νίκη ομάδα. Θα προτιμήσω το 1Χ διπλή ευκαιρία γιατί πιστεύω πως δύσκολα θα φύγει με την νίκη σήμερα το Αμβούργο. (2.08)

Θέλτα-Λεγκανές (21:30, Cosmote TV)

Η Θέλτα πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Βιγιαρεάλ με 3-2 και έκανε το 2χ2 στην La Liga. Η Λεγκανές του Σιόβα, παρέμεινε για 5ο σερί ματς αήττητη στο πρωτάθλημα ωστόσο δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει αρκετά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Βρίσκεται στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού και σίγουρα σήμερα απέναντι στην Θέλτα θέλει να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Όμως, οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλό "φεγγάρι" και αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο ματς που πιθανών να επιτευχθούν αρκετά τέρματα αλλά δεν αποκλείεται να κάνει την "ζημιά" η Λεγκανές. Θα επιλέξω το Over 2,5 Goal. (1.90)

Συνοπτικά:

Χόλσταϊν Κίελ-Μπίλεφελντ: Over 0,5 Goal στο 1ο Ημίχρονο η Φιλοξενούμενη Ομάδα. (2.05)

Ντούισμπουργκ-Αμβούργο: 1Χ Διπλή Ευκαιρία. (2.08)

Θέλτα-Λεγκανές: Over 2,5 Goal. (1.90)