«Άστατος» ο καιρός, νίκη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μονάχα την νίκη απέναντι στην Μίλαν στο Γ. Καραϊσκάκης και μάλιστα με 2-0 ή 3-1 προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση.

«Άστατος» ο καιρός, νίκη ο Ολυμπιακός

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League με το ενδιαφέρον κυρίως βαθμολογικά να βρίσκεται σε αρκετούς από τους 12 ομίλους της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός-Μίλαν (22:00, Cosmote TV)

Ξεκινάμε με τον 6ο όμιλο όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μίλαν στις 22:00 στο Γ. Καραϊσκάκης. Το ματς είναι τελικός, η Μίλαν δεν είναι αδιάφορη αλλά ο Ολυμπιακός έχει μάθει να αγωνίζεται σε τέτοιου είδους ματς και ας μην τα καταφέρνει πάντα. Σήμερα, πιστεύω πως οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο και αν έχουν και λίγο την τύχη με το μέρος τους, (γιατί η αντίπαλος δεν είναι η Εστορίλ, η Μίλαν είναι των τριών κατακτήσεων του Champions League) τότε θα καταφέρουν να επικρατήσουν. Νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.65.

Βίντι-Τσέλσι (19:55, Cosmote TV)

Στον όμιλο του ΠΑΟΚ, υπάρχουν τρεις ομάδες που παίζουν για την πρόκριση. Εκτός της Τσέλσι που έχει περάσει στην επόμενη φάση του Europa League, ο ΠΑΟΚ, η Βίντι και η ΜΠΑΤΕ παίζουν τα ρέστα του σήμερα. Η Βίντι κόντρα στην Τσέλσι δεν μπορεί παρά να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την ΜΠΑΤΕ. Άρα, υπάρχει κίνητρο και θα το παλέψει. Γι' αυτό θα προτιμήσω το 2-3 Σύνολο Τερμάτων μιας και η Τσέλσι δεν συνηθίζει να χαρίζεται (1.95).

Ραπίντ Βιέννης-Ρέιντζερς (19:55, Cosmote TV)

Η Ρέιντζερς θέλει οπωσδήποτε την νίκη απόψε κόντρα στην Ραπίντ. Η ιστορία την ευνοεί καθώς απέναντι σε Αυστριακές ομάδες έχει πετύχει 5 νίκες και παραχωρήσει μόλις μια ισοπαλία. Αναμένεται ματς-ροντέο καθώς και η Ραπίντ Βιέννης δεν έχει περάσει και χρειάζεται έστω την ισοπαλία για να το καταφέρει. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ταξιδέψει 10.000 Σκωτσέζοι στην Βιέννη. Πρόκειται για «τελικό» για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ και θα επιλέξω Χ2 Διπλή Ευκαιρία με συνδυασμό του Over 2,5 Goal. (2.12)

Συνοπτικά:

Βίντι-Τσέλσι: 2-3 Γκολ (1.95)

Ραπίντ Β.-Ρέιντζερς: Χ2 & Over 2,5 Goal (2.12)

Ολυμπιακός-Μίλαν: 1 (2.65)