Ίντερ και Τότεναμ τα δίνουν όλα για την πρόκριση

Η Τότεναμ έχει δυσκολότερη αποστολή από τους Ιταλούς, αφού θα πέσει στη μάχη της πρόκρισης μέσα στο Καμπ Νου με την αδιάφορη ωστόσο Μπαρτσελόνα. Η Ίντερ πρέπει να ξεπεράσει εντός έδρας, το εμπόδιο της Αϊντχόφεν.

Ίντερ και Τότεναμ τα δίνουν όλα για την πρόκριση

Απόψε στις 22:00 η Ίντερ υποδέχεται την Αϊντχόφεν στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος των Ιταλών η νίκη απέναντι στους Ολλανδούς και παράλληλα το στραβοπάτημα της Τότεναμ στο Καμπ Νου.

Σε καμία περίπτωση η Αϊντχόφεν δεν θα παραδοθεί εύκολα απέναντι στις ορέξεις της Ίντερ και θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να φύγει από τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι. Δεν υπάρχουν απουσίες για τους φιλοξενούμενους αλλά ούτε και οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικές απώλειες. Η Ίντερ θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και θα τα καταφέρει, πιθανότατα στο 2ο ημίχρονο. Πάμε στον άσο.


Την ίδια ώρα η αδιάφορη βαθμολογικά Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τοτεναμ στο κλείσιμο των υποχρεώσεων για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θα κοιτάξει πρώτα την ηρεμία της με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι Καταλανοί δεν θα ρισκάρουν απόψε τους αστέρες της ομάδας, αφού η πρόκριση μέσω της πρώτης θέσης στον όμιλο είναι δεδομένη.

Η Τοτεναμ θέλει ένα καλύτερο θετικό αποτέλεσμα από την Ίντερ για να προκριθεί και θα παλέψει μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να τα καταφέρει. Οι Λονδρέζοι σκοράρουν στα 7 τελευταία ματς που έχουν δώσει στην Ευρώπη και το ίδιο αναμένεται να κάνουν και απόψε απέναντι στη βαθμολογικά αδιάφορη Μπαρτσελόνα. Πάμε στο Γκολ - Γκολ.

Ίντερ - Αϊντχόφεν 1 1.38

Μπαρτσελόνα - Τότεναμ Γκολ - Γκολ 1.44