Η λογική λέει Πανιώνιο και γκολ

Με δύο αγώνες «κλείνει» σήμερα η 13η αγωνιστική της Super League και οι δυο δείχνουν να έχουν τις προϋποθέσεις στοιχηματικής εκμετάλλευσης.

Η λογική λέει Πανιώνιο και γκολ

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πριν από λίγες ημέρες, η επιλογή για τον συγκεκριμένο αγώνα θα ήταν ξεκάθαρα η νίκη των γηπεδούχων. Όμως τα προβλήματα του Παναιτωλικού, κυρίως στην άμυνα, σε συνδυασμό με την καλή εικόνα του Απόλλωνα κόντρα στον Ατρόμητο στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννές αλλάζουν τα δεδομένα. Νίκη του Απόλλωνα φυσικά αποτελεί τεράστιο ρίσκο. Όμως η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες φαντάζει απολύτως λογική.

Ας πάμε και στο δεύτερο ελληνικό ματς της ημέρας, στο οποίο ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Αδιαφιλονίκητο φαβορί οι Νεοσμυρνιώτες και θα ποντάρουμε στη νίκη τους. Άλλωστε ο Λεβαδειακός είναι εξαιρετικά αδύναμος εκτός έδρας. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο ματς ανακοίνωσε αποστολή, στην οποία υπάρχουν ακόμα και τραυματίες, αλλά και τιμωρημένοι παίκτες. Βέβαια είναι δεδομένο ότι θα αποκλειστούν οι συγκεκριμένοι πριν από την έναρξη του ματς. Η νίκη του Πανιώνιου είναι η απόλυτα λογική και συμφέρουσα επιλογή.