Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός: Revenge Time

Ο Μπλατ θέλει να μειώσει την διαφορά από την τετράδα της Ευρωλίγκας και οι παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν την εκδίκηση τους. 

Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός: Revenge Time

Σήμερα, Πέμπτη (6/12) το μπασκετικό κουπόνι ίσως έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το ποδοσφαιρικό. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν επιλογές ακόμα και σε μικρά κουπόνια, ακόμα και σε όχι τόσο φανταχτερές διοργανώσεις. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Ζαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός (20:00)

Οι «ερυθρόλευκοι» διατρέχουν ένα σερί τριών νικών στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Ρεάλ, την Μπάγερν και την Μπούντουτσνοστ. Οι Λιθουανοί από την άλλη, κατάφεραν να κερδίσουν για πρώτη φορά φέτος στην έδρα τους απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο μετά από 4 διαδοχικές ήττες στην «Ζαλγκίριο Αρένα». Εάν κερδίσει το σημερινό ματς ο Ολυμπιακός, θα ανέβει η ψυχολογία των παικτών στα ύψη, ωστόσο το ίδιο ισχύει και για τον Γιασικεβίτσιους ο οποίος σίγουρα δεν θα ήθελε μια ακόμη ήττα στην έδρα του. Ψάχνει την εκδίκηση ο Ολυμπιακός, θα το παλέψει μέχρι το τέλος σε μια «καυτή» έδρα όπου μπορεί να φύγει νικητής. Νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.82.

Φέγενορντ-Φένλο (21:00)

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, η Φέγενορντ υποδέχεται την Φένλο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι στην Αϊντχόφεν με 2-1. Η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους 10 βαθμούς και η Φέγενορντ δεν έχει να κάνει κάτι άλλο εκτός από το να κερδίζει συνεχώς και να περιμένει γκέλα της Αϊντχόφεν. Με την ψυχολογία στα ύψη, θα προτιμήσω το Over 3,5 Goal που δίνεται σε απόδοση 2.00.

Μπέτις-Σανταντέρ (21:45)

Φάση των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας. Στον πρώτο αγώνα η Μπέτις είχε επικρατήσει με 1-0 στην έδρα της Σανταντέρ και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν «καίγονται» για τον θεσμό και έχουν αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα. Προβλέπεται να γίνει ανοιχτό παιχνίδι και για αυτόν τον λόγο θα προσεγγίσω το 2-3 σύνολο τερμάτων σε απόδοση 1.95.

Συνοπτικά:

Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός: 2 (1.82)

Φέγενορντ-Φένλο: Over 3,5 Goal (2.00)

Μπέτις-Σανταντέρ: 2-3 Goal (1.95)