Πολλά γκολ στην Γερμανία, για να μπει καλά ο Δεκέμβρης

Σήμερα, Σάββατο (1/12) θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ποδαρικό στον Δεκέμβρη με μια τριάδα στα μεσημεριανά παιχνίδια του κουπονιού.

Πολλά γκολ στην Γερμανία, για να μπει καλά ο Δεκέμβρης

Ο Δεκέμβρης ήρθε και το κλίμα γίνεται πιο όμορφο λόγω των εορτών. Τι μας δίνει περισσότερη ψυχολογία; Τα γκολ. Τα γκολ που μπαίνουν ανεβάζουν το ηθικό και σήμερα θα δούμε αρκετά. Στην Γερμανία συγκεκριμένα, δύο αναμετρήσεις ξεχώρισα για Over ενώ στην Ισπανία προβλέπεται σκληρό παιχνίδι ανάμεσα στην Θέλτα και την Ουέσκα. Πάμε αναλυτικά:

Σαν Πάουλι-Ντιναμό Δρέσδης (14:00)

Η Σαν Πάουλι φαίνεται πως χαλάρωσε στα τελευταία της παιχνίδια ή κουράστηκε καλύτερα καθώς χάλασε ως έναν βαθμό την φόρμα που διατηρούσε στο πρωτάθλημα της Bundesliga 2. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, έχει νικήσει μόλις μια φορά και έχει έρθει δύο φορές ισόπαλη με αποτέλεσμα να ψάχνει την νίκη σήμερα που μπορεί να την ανεβάσει κι άλλο στην βαθμολογία. Η Ντιναμό Δρέσδης κατάφερε να ξεχάσει την βαρύτατη ήττα από την Κολωνία (8-1) επικρατώντας την Ίνγκολσταντ με 2-0. Έτσι, σήμερα θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά στην Σαν Πάουλι και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας. Πρόκειται να γίνει ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, θα επιλέξω το Over 2,5 Goal της αναμέτρησης σε απόδοση 1.75.

Θέλτα-Ουέσκα (14:00)

Μπορεί να φαίνεται ως ένα εύκολο ματς για την Θέλτα, αλλά συνήθως αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Η Ουέσκα έχει ανεβάσει την απόδοση της τον τελευταίο μήνα, χάνει δύσκολα εκτός έδρας και παλεύει πλέον κάθε ματς καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της Primera Division. Κάποια ομάδα από τις δύο σήμερα θα δυσκολευτεί να σκοράρει μιας και δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους, γι' αυτό θα πάμε στο No Goal που δίνεται σε απόδοση 1.85.

Μόναχο 1860-Σβικάου (15:00)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ίδια θέση της βαθμολογίας στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Έχουν από 19 βαθμούς σε 16 αγώνες και όπως είναι φυσιολογικό τον πρώτο λόγο τον έχει η Μόναχο σήμερα. Οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν στην τρίτη κατηγορία την περσινή σεζόν και δεν θέλουν να μείνουν καιρό στην συγκεκριμένη κατηγορία αλλά η αλήθεια είναι πως μάλλον θα μείνουν καθώς έχουν χάσει πολύ έδαφος και βρίσκονται ήδη στο -14 από την κορυφή. Κάτι που μετατρέπει την ομάδα του Μονάχου ευάλωτη. Θα επιλέξω το Over 2,5 Goal που κυμαίνεται στο 1.80.

Συνοπτικά:

Σαν Πάουλι-Ντιναμό Δρέσδης: Over 2,5 Goal

Θέλτα-Ουέσκα: No Goal

Μόναχο 1860-Σβικάου: Over 2,5 Goal