Η Bundesliga 2 συνεχίζει να προσφέρει θέαμα

Παρασκευή σημαίνει Bundesliga 2 και Ligue 2 για αυτούς που ξέρουν το κουπόνι της. 

Η Bundesliga 2 συνεχίζει να προσφέρει θέαμα

Μετά τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ομάδων έφτασε η επιστροφή στις υποχρεώσεις των πρωταθλημάτων. Το κουπόνι δεν διαθέτει κάποιο μεγάλου ενδιαφέροντος ντέρμπι ωστόσο έχει αρκετά υποσχόμενα παιχνίδια. Σήμερα, το «μενού» έχει σύστημα. Για να δούμε αναλυτικά.

Άουε-Ρέγκενσμπουργκ (19:30)

Στην δεύτερη κατηγορία Γερμανίας και στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, η Άουε υποδέχεται την αν μη τι άλλο αλλοπρόσαλλη Ρέγκενσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι είναι άκρως επικίνδυνη καθώς έχει δείξει πολλές φορές πως μπορεί να «πληγώσει» βαθιά τους αντιπάλους της αλλά κόντρα στην σημερινή της αντίπαλο τα βρίσκει «σκούρα». Η Άουε μετράει 4Χ4 επί της Ρέγκενσμπουργκ εντός έδρας κάτι με ωθεί στο να ακολουθήσω το 1Χ διπλή ευκαιρία. Η απόδοση δίνεται στο 1,40 γι' αυτό και θα χρησιμοποιήσω ως Στάνταρ στο σύστημα που ανέφερα παραπάνω.

Πάντερμπορν-Αρμίνια Μπίλεφελντ (19:30)

Στην ίδια κατηγορία, η Πάντερμπορν υποδέχεται την Μπίλεφελντ στο «Benteler Arena». Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες με το εμφατικό 5-1 στην έδρα της Χάιντενχαϊμ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραπαίουν καθώς είναι μακριά από την νίκη σε 10 αγώνες πρωταθλήματος και 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Σήμερα, πιστεύω πως μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο απέναντι σε μια ομάδα που σκοράρει πολύ εύκολα. Γι' αυτό θα πάμε στο Όβερ 1,5 Γκολ στο πρώτο ημίχρονο που δίνει 1,95 το οποίο θα είναι και το πρώτο ζητούμενο του συστήματος.

Χάβρη-Οσέρ (21:00)

Στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, η Χάβρη θα ψάξει την επιστροφή της στις νίκες απέναντι στην φορμαρισμένη Οσέρ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Σε αυτό το ματς το οποίο είναι αρκετά σημαντικό και για τις δύο ομάδες, θα ποντάρω στην ισοπαλία. Το «Χ» δεν νομίζω να μην αρέσει στην φιλοξενούμενη καθώς και στην φόρμα θα την κρατήσει και θα αποφύγει μια εκτός έδρας ήττα. Οι γηπεδούχοι από την άλλη θέλουν την νίκη αλλά δεν είναι άξια πονταρίσματος αν κοιτάξει κανείς τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Οπότε, «Χ» σε απόδοση 2,90.

Σατορού-Σοσό (21:00)

Στην πρωτάθλημα της Ligue 2, η Σατορού υποδέχεται την Σοσό στο «Γκαστόν Πετίτ» με μοναδικό στόχο την νίκη. Οι γηπεδούχοι με τον νέο προπονητή παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο σε αντίθεση με την Σοσό που δείχνει ότι δυσκολεύεται πάρα πολύ. Η έδρα είναι σημαντικός παράγοντας για κάθε ομάδα, κάτι που πρέπει να αρχίσει να εκμεταλλεύεται η Σατορού και αρχής γενομένης σήμερα κόντρα στην πιο αδύναμη Σοσό, μπορεί να τα καταφέρει. Επομένως, πάμε στην νίκη της Σατορού στο 2,05.

Συνοπτικά:

Με ένα στάνταρ και τρία ζητούμενα, θα πάμε στο σύστημα 2,3.

Άουε-Ρέγκενσμπουργκ: 1Χ Διπλή Ευκαιρία ΣΤΑΝΤΑΡ (1,40)

Πάντερμπορν-Μπίλεφελντ: Over 1,5 Goal στο 1ο Ημίχρονο (1,95)

Χάβρη-Οσέρ: Χ (2,90)

Σατορού-Σοσό: 1 (2,05)