«Όρθιος» στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Μεγάλες αναμετρήσεις στο Europa League δύο στροφές πριν το τέλος των ομίλων. 

«Όρθιος» στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώνεται σήμερα η πέμπτη αγωνιστική του Europa League με ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα της Μπέτις στην Σεβίλλη και ο ΠΑΟΚ στο Λονδίνο με αντίπαλο την Τσέλσι. Πάμε να δούμε αναλυτικά μερικά ενδιαφέρονται ματς.

Μπέτις-Ολυμπιακός (6ος Όμιλος, 19:55, OTE Sport 2 HD)

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την μεγάλη ανατροπή στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην Σεβίλλη απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις. Οι παίκτες έχουν ανεβάσει την ψυχολογία τους και ενδεχομένως μπορούν να βγάλουν πείσμα και να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους. Χωρίς σημαντικές απουσίες οι δύο ομάδες, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει έστω το «Χ» απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν είναι εξαιρετική με την μπάλα κάτω αλλά δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. (3.85)

Τσέλσι-ΠΑΟΚ (12ος Όμιλος, 22:00, OTE Sport 3 HD)

Η Τσέλσι έρχεται από μεγάλη ήττα στο Λονδίνο στην έδρα της Τότεναμ για το Αγγλικό πρωτάθλημα και σίγουρα ο Σάρι δεν θα ήθελε να δει την ομάδα του να μην αποδίδει και σήμερα έστω και αν έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League. Ο προπονητής της Τσέλσι θα κατεβάσει την δεύτερη ενδεκάδα του καθώς αναμένεται να ξεκουράσει πάνω από 7 βασικούς. Ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα αλλά απέναντι σε μια τέτοια αντίπαλο πόσο εφικτό μπορεί να είναι. Οι γηπεδούχοι δεν θα πιάσουν το 100% γι' αυτό θα πάμε στο 2-3 συνολικά τέρματα. (2.05)

Μπορντό-Σλάβια Πράγας (3ος Όμιλος, 19:55)

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κακό φεγγάρι καθώς αγνοούν την νίκη μετά από 5 αγώνες αλλά σήμερα κόντρα στην Σλάβια θέλουν την νίκη περισσότερο για ψυχολογία παρά για τις πιθανότητες πρόκρισης καθώς για να προκριθούν πρέπει να κερδίσουν σήμερα, να κάνει 2/2 ήττες η Σλάβια και να μην κερδίσει σήμερα η Κοπεγχάγη, κάτι που δίνει ελάχιστες ελπίδες. Ωστόσο, θα πάμε στο 2-3 γκολ που δίνεται σε απόδοση 1.95 γιατί και οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αδιάφοροι.

Καραμπάγκ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (5ος Όμιλος, 19:55)

Οι γηπεδούχοι μόνο με νίκη απέναντι στους πορτογάλους θα μπορούν να ελπίζουν για την πρόκριση ενώ η Σπόρτινγκ δεν καίγεται για την νίκη καθώς στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την μάλλον-αδιάφορη Βόρσκλα στην Λισαβόνα. Η Καραμπάγκ έχει 4/4 No Goal στον όμιλο και σήμερα είναι μια ευκαιρία να σκοράρουν και οι δύο ομάδες καθώς δεν προβλέπεται να γίνει κλειστό ματς. (1,70)

Συνοπτικά:

Μπέτις-Ολυμπιακός: Χ

Τσέλσι-ΠΑΟΚ: 2-3 Γκολ

Μπορντό-Σλάβια Πράγας: 2-3 Γκολ

Καραμπάγκ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Goal-Goal