Δια της ατόπου απαγωγής

Δύο εξ αναβολής από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και ένα από την Ουρουγουάη μπορούν να μας απασχολήσουν.

Δια της ατόπου απαγωγής

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουμε πάλι σχολιασμό του προγράμματος. Σημειώνουμε καθημερινά ότι διεξάγονται ελάχιστοι αγώνες που μπορούμε να ασχοληθούμε σοβαρά. Προσθέτουμε ότι η καλύτερη επιλογή είναι η υπομονή μέχρι να περάσει αυτό το διάστημα και να επανέλθουν όλα σε κανονικούς ρυθμούς. Υπομονή λοιπόν και διάλειμμα από το ποντάρισμα.

Συνεχίζουμε σκεπτόμενοι τους φίλους που συνηθίζουν να στοιχηματίζουν κάθε μέρα ανεξαρτήτως του αν υπάρχουν προϋποθέσεις για καλό παιχνίδι. Ξεκινάμε το ξεσκαρτάρισμα. Αφαιρούμε όλες τις μικρές κατηγορίες των χωρών της Ασίας. Ακολούθως όλες τις ερασιτεχνικές της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Αγγλίας.

Και όταν συμβούν όλα αυτά, προκύπτει μια τριάδα από εξ αναβολής στην τρίτη και την τέταρτη Αγγλίας και από την 8η αγωνιστική της Α’ Ουρουγουάης.

Η Γουόλσολ υποδέχεται τη Γουίγκαν. Για την παραμονή τους ενδιαφέρονται οι γηπεδούχοι. Προσπαθούν να απομακρυνθούν περισσότερο από την επικίνδυνη όμως δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Με μία μόλις νίκη εδώ και ένα μήνα αδυνατούν να ηρεμήσουν. Στο διάστημα αυτό ηττήθηκαν μεταξύ άλλων και από τη Μπλάκμπερν και από τη Σριούσμπερι και από την Πιτέρμπορο. Δηλαδή από όλες τις εκ των ισχυρών του πρωταθλήματος. Απόψε υποδέχονται τη Γουίγκαν που επιτέλους αποκλείστηκε από το Κύπελλο (από τη Σαουθάμπτον της Πρέμιερ Λιγκ) και μπορεί να αφοσιωθεί με την κατηγορία και να εξασφαλίσει την άνοδο. 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες. Έχει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (23 γκολ σε 34 αγώνες) και το μεγαλύτερο επίπεδο ποιότητας. Ας επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της.

Από την τέταρτη κατηγορία ενδιαφερόμαστε για το GOAL στο Κρόουλι – Γουίκομ. Μεγάλα σκορ εμφανίζονται στις 6 πρόσφατες αναμετρήσεις των γηπεδούχων που ξεμένουν από στόχους σταδιακά. Οι αντίπαλοί τους κάνουν πρωταθλητισμό με στόχο την άνοδο και τουλάχιστον επιθετικά τα πηγαίνουν μια χαρά. Είναι η δεύτερη παραγωγικότερη ομάδα του πρωταθλήματος (70 γκολ, τα 30 εκτός έδρας).

Κλείνουμε τριάδα με την 8η αγωνιστική των Ουρουγουανών. Η πρωτοπόρος (με ένα παιχνίδι λιγότερο) Πενιαρόλ μετρά 5 νίκες και μια ισοπαλία. Έχει βάλει 11 γκολ και έχει δεχτεί μόνο 4. Στοχεύει βέβαια στην κατάκτηση του τίτλου και η σημερινή εκτός έδρας αποστολή της δείχνει βατή. Αντίπαλός της η Ατένας, η οποία έχει σκοράρει μόλις 4 φορές και η εστία της παραβιάστηκε 8. Ισχυρή θεωρητικά στο γήπεδό της, αλλά σήμερα δεν θα παίξει στη φυσική της έδρα και η εξέδρα αναμένεται να γεμίσει όχι από δικούς της οπαδούς, αλλά της Πενιαρόλ. Ας το εκμεταλλευτούν οι τυπικά φιλοξενούμενοι που ουσιαστικά θα μοιάζουν με γηπεδούχους.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Γουόλσολ – Γουιγκαν 2 ή Under 2,5
Κρόουλι – Γουίκομ GOAL
Ατένας – Πενιαρόλ 2