Όλο το ενδιαφέρον στα γήπεδα της Γαλλίας

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των εθνικών συγκροτημάτων για το θεσμό του Nations League και από σήμερα 23/11 έχουμε επανέναρξη στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Για σήμερα έχουμε 4 επιλογές από τη Β΄' Γαλλίας.

Όλο το ενδιαφέρον στα γήπεδα της Γαλλίας

Μπεζιέρς - Βαλενσιέν κόρνερ όβερ 8 1.95

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στη διακοπή του πρωταθλήματος έπειτα από σπουδαία εκτός έδρας εμφάνιση και νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στη Ρεντ Σταρ. Το ίδιο ισχύει και για τη Βαλενσιέν που προέρχεται από εντός έδρας νίκη με σκορ 4-2 επί της Λενς. Αναμένεται μία σπουδαία αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο ζευγάρι με ομάδες που αρέσκονται να παίζουν ψηλά και να κάνουν πολλές επιθέσεις. Αρκετά πιθανό το γκολ γκολ ωστόσο δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι ομάδες. Έτσι, με βασικό πυλώνα το επιθετικό στυλ που θα ακολουθήσουν εκατέρωθεν οι ομάδες στο αποψινό παιχνίδι θα επιλέξουμε να εμφανιστούν πάνω από 8 κόρνερ σε απόδοση 1.95.

Παρί - Χάβρη γκολ γκολ 2.20

Το 2.20 για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικό για να μπει στις επιλογές μας. Η Παριζιάνοι έχουν αποκλειστεί από το κύπελλο και προέρχονται από μέτρια έως κακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν ανοιχτά στα εκτός έδρας ματς και το ίδιο θα κάνουν και απόψε. Πολύ πιθανή και η ισοπαλία, ωστόσο το 2.70 δεν είναι αρκετό για να ψάξουμε το «χ» σε αυτήν την αναμέτρηση. Θα πάμε στο γκολ γκολ του 2.20 ελπίζοντας ότι θα σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι πρώτοι για να ψάξουν οι γηπεδούχοι την αντίδραση.

Ορλεάν - Μπρεστ χ 3.30

Η Ορλεάν πιθανότατα είναι η ομάδα που χρειαζόταν την προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος περισσότερο από κάθε ομάδα, αφού στα δύο τελευταία της παιχνίδια μετράει 2 ήττες με 6 γκολ παθητικό και κανένα γκολ στο ενεργητικό της. Η Μπρεστ παραμένει στη διάφορα θέση με 1 βαθμό διαφορά από την πρωτοπόρο Μετς. Οι γηπεδούχοι καλούνται να σηκώσουν κεφάλι και έχουν την ικανότητα να πάρουν κάτι από το παιχνίδι αρκεί να θυμηθούν τον παλιό και καλό τους εαυτό. Ένα χ δεν θα χαλούσε τη Μπρεστ που θα διευρύνει ακόμα περισσότερο το αήττητο σερί των 10 αγώνων. Πάμε για το χ στο 3.30.

Νιόρ - Σατορού 2 3.40

Η Νιόρ διατηρεί αήττητο σερί 3 αγώνων χωρίς όμως να παρουσιάζει πλήρως ικανοποιητική εμφάνιση που να δικαιολογεί αυτό το σερί. Οι φιλοξενούμενοι βελτιώνονται όλο και περισσότερο από το ξεκίνημα της σεζόν και δεν έχουν πιάσει ακόμη την καλύτερη τους απόδοση. Είναι δεδομένο ότι το σερί της Νιόρ δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα, έτσι έδειξε τουλάχιστον η τελευταία της εμφάνιση όπου ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ, εκτός έδρας με την Οσέρ. Η Σατορού μπορεί να νικήσει και θα την ακολουθήσουμε σε απόδοση 3.40.

Συνοπτικά:

Μπεζιέρς - Βαλενσιέν κόρνερ όβερ 8 1.95

Παρί - Χάβρη γκολ γκολ 2.20

Ορλεάν - Μπρεστ χ 3.30

Νιόρ - Σατορού 2 3.40