Ντέρμπι παραμονής στην Βραζιλία

Η Σαπεκοένσε δίνει «μάχη» για την παραμονή της στην κατηγορία απέναντι στην Σπορτ Ρεσίφε που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση.

Ντέρμπι παραμονής στην Βραζιλία

Λίγο έμεινε για την επανέναρξη των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ωστόσο σήμερα Πέμπτη (22/11) μπορούμε να ασχοληθούμε μόνο με την Βραζιλία, καθώς το κουπόνι διαθέτει περίπου 10 αγώνες.

Στην αναμέτρηση της Βάσκο Ντα Γκάμα με την Σάο Πάολο διακυβεύονται διακρίσεις και παραμονές στην κατηγορία. Μια ισοπαλία είναι προτιμητέα από μια ήττα και για τις δύο ομάδες αλλά θα προτιμήσω το 0-1 σύνολο τερμάτων μιας και δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτεί καμία από τις δύο ομάδες. Απόδοση 2,55.

Ντέρμπι... παραμονής ανάμεσα σε Σαπεκοένσε και Σπορτ Ρεσίφε. Τρεις στροφές πριν το τέλος, οι γηπεδούχοι είναι στο -1 από την θέση που δίνει την παραμονή στην κατηγορία, στην οποία θέση βρίσκεται η Σπορτ Ρεσίφε! Είναι από τα λεγόμενα «ματς των 6 βαθμών» καθώς η νίκη είναι υπερ-απαραίτητη και για τις δύο ομάδες. Το φυσιολογικό ποντάρισμα θα ήταν να ποντάρουμε στην έδρα, αλλά τέτοια ματς μόνο έμπιστα δεν είναι, γι αυτό θα πάμε στο 2-3 συνολικά γκολ που βρίσκεται σε απόδοση 1,90.

Τα πράγματα είναι πιο απλά στην αναμέτρηση της Μπάια με την Φλουμινένσε. Οι δύο ομάδες απέχουν 7 και 5 βαθμούς αντίστοιχα από την επικίνδυνη ζώνη επομένως δεν έχουν τρομερό άγχος. Οι φιλοξενούμενοι με ήττα ίσως «τρενάρουν» την παραμονή στην κατηγορία γι αυτό και θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι μπορούν σήμερα στην έδρα της Μπάια. Όβερ 2,5 Γκολ σε απόδοση 2,05.

Συνοπτικά:

Βάσκο Ντα Γκάμα-Σάο Πάολο: 0-1 Σ.Τ.

Σαπεκοένσε-Σπορτ Ρεσίφε: 2-3 Σ.Τ.

Μπάια-Φλουμινένσε: Όβερ 2,5 Γκολ