«Μάχη» στο Ιντερνασιονάλ-Μινέιρο - «Πόλεμος» για την πρόκριση στο Κύπελλο Αγγλίας

Σήμερα, Τετάρτη 21/11, το ενδιαφέρον βρίσκεται σε λίγες αναμετρήσεις στο Κύπελλο Αγγλίας αλλά και στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας που βρίσκεται τρεις στροφές πριν από το τέλος.

«Μάχη» στο Ιντερνασιονάλ-Μινέιρο - «Πόλεμος» για την πρόκριση στο Κύπελλο Αγγλίας

Το σημερινό κουπόνι διαθέτει λίγες αναμετρήσεις αλλά μπορούμε να τις εμπιστευθούμε. Αγώνες Κυπέλλου Αγγλίας και μπόλικη "δόση" Βραζιλίας είναι οι αγώνες οι οποίοι μπορούν να ολοκληρώσουν ένα δελτίο στοιχήματος. Πάμε αναλυτικά:

Στο Κύπελλο Αγγλίας:

Α) Η Σάλφορντ Σίτι υποδέχεται την Σριούσμπερι στον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ τους καθώς η πρώτη αναμέτρηση είχε λήξει ισόπαλη (1-1) στο γήπεδο της Σριούσμπερι. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε «καλό φεγγάρι» και σήμερα θα παλέψουν για την νίκη και την πρόκριση. Συνήθως αυτά τα παιχνίδια είναι λίγο επικίνδυνα εάν ακολουθήσεις σημείο γι' αυτό θα πάμε στην πιο ασφαλή επιλογή που είναι το 2-3 συνολικά γκολ που δίνεται σε απόδοση 1,90.

Στο πρωτάθλημα Βραζιλίας:

Β) Η Ιντερνασιονάλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Τρεις στροφές πριν το τέλος, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση και συγκεκριμένα στο -6 από την κορυφή ενώ οι φιλοξενούμενοι τρεις θέσεις πιο κάτω. Αήττητη μετά από 17 αγώνες είναι στην έδρα της η Ιντερνασιονάλ ωστόσο το σημερινό ματς είναι επικίνδυνο μιας και οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν πως πρέπει να πάρουν έστω τον βαθμό για να μείνουν κοντά στην διεκδίκηση μιας θέσης για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Επομένως, 2-3 γκολ σε απόδοση 1,90 και ο καλύτερος ας κερδίσει...

Γ) Σε περίοδο "πανηγυριού" βρίσκεται η Κορίνθιανς μετά την νίκη με 1-0 κόντρα στην Βάσκο Ντα Γκάμα. Η Ατλέτικο Παραναένσε είναι αήττητη στην έδρα της, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και σε συνδυασμό με την χαλαρότητα που δείχνει η Κορίνθιανς το σκορ μπορεί να είναι μεγάλο μετά το τέλος του αγώνα. Όβερ 2,5 γκολ σε απόδοση 2,05 μιας και οι φιλοξενούμενοι έχουν το "μομέντουμ" να σκοράρουν έστω ένα τέρμα και ας μην κερδίσουν.

Συνοψίζοντας:

Σάλφορντ Σίτι-Σριούσμπερι: 2-3 Γκολ

Ιντερνασιονάλ-Ατλέτικο Μινέιρο: 2-3 Γκολ

Ατλέτικο Παραναένσε-Κορίνθιανς: Όβερ 2,5 Γκολ