Στην Αυστρία για το διπλό η εθνική Ελπίδων

Μπροστά από μία μεγάλη πρόκληση ο Αντώνης Νικοπολίδης και οι παίκτες του. Σκληρή μονομαχία ανάμεσα σε Σκωτία και Ισραήλ. Επικίνδυνη έξοδος για Ρωσία.

Στην Αυστρία για το διπλό η εθνική Ελπίδων

Αυστρία U21 - Ελλάδα U21 «2»

Οι δύο ομάδες κοντράρονται σε μπαράζ αγώνες για τη συμμετοχή τους στο EURO της Ιταλίας και η Ελλάδα βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση. Οι «γαλανόλευκοι» ηττήθηκαν στο πρώτο ματς που έγινε στην Ελλάδα με σκορ 1-0 και καλούνται τώρα να νικήσουν στην Αυστρία για να πάρουν το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό. Στο πρώτο παιχνίδι, η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα δεν έπρεπε να χάσει. Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη, ειδικά στο 2ο μέρος της αναμέτρησης ήταν πολύ καλύτεροι και άξιζαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι στον αποψινό τελικό, έπειτα από την «επιστράτευση» και του Ευθύμη Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης, η πλάστιγγα θα γείρει με το μέρος μας. Πάμε με το διπλό σε απόδοση 4.33.

Σκωτία - Ισραήλ «Χ ημίχρονο»

Πάρα πολύ σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στην Σκωτία και το Ισραήλ που θα παίξουν για την πρωτιά του ομίλου. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα επί της Αλβανίας και θα παρουσιαστούν πολύ προσεκτικές στα μετόπισθεν. Δεν είναι από τις αναμετρήσεις που κρίνονται στο πρώτο ημίχρονο. Ελπίζουμε ότι το σκορ θα ανοίξει μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Πάμε για «χ ημίχρονο» σε απόδοση 2.00.

Σουηδία - Ρωσία «γκολ - γκολ»

Οι Ρώσοι ταξιδεύουν στη Σουηδία για να πάρουν έστω έναν βαθμό και να κλειδώσουν την πρωτιά στον όμιλο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 7 βαθμούς, ενώ η Σουηδία 4, έτσι ένας βαθμός είναι αρκετός για τους Ρώσους ώστε να καταφέρουν την άνοδο στον επόμενο όμιλο. Παρά το γεγονός όμως ότι μία ισοπαλία είναι αρκετή για τους Ρώσους, πρόκειται για ένα ματς που μπορεί να ανοίξει προς το τέλος οπότε θα αποφύγουμε το χ. Η αλήθεια για τους Ρώσους είναι ότι έχουν βελτιωθεί πολύ στα μετόπισθεν γιαυτό και έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ στη διοργάνωση, αλλά στα εκτός έδρας παιχνίδια η άμυνα της παρουσιάζεται πολύ ευάλωτη. Από την άλλη, οι Σουηδοί εμφανίζονται πολύ επιθετικοί στην έδρα τους και στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχουν κάτι να χάσουν. Πάμε στο «γκολ - γκολ» σε απόδοση 2.05.

Συνοπτικά:

Αυστρία U21 - Ελλάδα U21 «2»

Σκωτία - Ισραήλ «Χ ημίχρονο»

Σουηδία - Ρωσία «Γκολ - Γκολ»

Fun Bet

Αυστρία U21 - Ελλάδα U21 «0-1 Α.Σ»