Γερμανία - Ολλανδία σημειώσατε Χ

Οι Ολλανδοί έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο και ψάχνουν την ανταμοιβή τους σε ένα Χ. Η Κύπρος θέλει μία καλή εμφάνιση μπροστά στο κόσμο της για να αποχαιρετήσει τον θεσμό του Nations League, ενώ οι Βούλγαροι θα ψάξουν τη νίκη της πρωτιάς απέναντι στους Σλοβένους. 

Γερμανία - Ολλανδία σημειώσατε Χ

Γερμανία - Ολλανδία Χ

Οι Ολλανδοί θα αντιμετωπίσουν τη Γερμανία για την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου του Nations League με στόχο οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα. Η Ολλανδία βρίσκεται στη 2η θέση με 6 βαθμούς, ενώ η Γαλλία στην 1η θέση με 7 βαθμούς αλλά δεν έχει άλλο παιχνίδι μπροστά της, έτσι η πρωτιά θα κριθεί από αυτό το ματς. Η ανεβασμένη απόδοση των Ολλανδών μας πείθει ότι οι «οράνιε» μπορούν να κλέψουν έστω ένα βαθμό από τους Γερμανούς και να κατακτήσουν την πρώτη θέση. Θα πάμε με το χ στο 3.80.

Κύπρος - Νορβηγία Γκολ - Γκολ

Η Κύπρος βρίσκει δίχτυα στα 4 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει και το κίνητρο της Νορβηγίας στο σημερινό ματς είναι τέτοιο ώστε να χρειάζονται νίκη με ένα γκολ παραπάνω από την πιθανή νίκη της Βουλγαρίας απέναντι στη Σλοβενία. Αν υποθέσουμε ότι η πρωτιά ομίλου θα κριθεί στο νήμα, οι Νορβηγοί θα χρειαστεί να πάρουν κάποια ρίσκα... Πάμε με το γκολ - γκολ στο 2.00.

Βουλγαρία - Σλοβενία Under

Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη υποβιβαστεί και έχουν πολύ χαμηλότερο κίνητρο από τους Βούλγαρους που βρίσκονται στη κυνήγι της 1ης θέσης, δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν το παιχνίδι στη τύχη του. Αντίθετα, οι θετικές τους εμφανίσεις στα τελευταία δύο ματς απέναντι σε Σλοβενία και Κύπρο έδειξαν σημάδια βελτίωσης και στοιχεία στα οποία θέλουν οι Σλοβένοι να χτίσουν τη μελλοντική τους ομάδα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κριθεί πιθανότατα στο ένα γκολ. Πάμε με το Under στο 1.60

Συνοπτικά:

Γερμανία - Ολλανδία Χ

Κύπρος - Νορβηγία Γκολ - Γκολ

Βουλγαρία - Σλοβενία Under

Fun Bet

Γερμανία - Ολλανδία 2-2 Α.Σ.

Κύπρος - Νορβηγία 1-1 Α.Σ

Βουλγαρία - Σλοβενία χ/1 Ημ/Τελ