«Δίψα» για διακρίσεις στο στρατόπεδο της Αγγλίας

Με την μεγάλη αναμέτρηση Αγγλία-Κροατία η οποία ξεχωρίζει αλλά και με άλλα σημαντικά παιχνίδια θα πορευτούμε σήμερα στο κουπόνι της Κυριακής (18/11).

«Δίψα» για διακρίσεις στο στρατόπεδο της Αγγλίας

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (21:45) την Εσθονία στην τελευταία αναμέτρηση του 2ου ομίλου της League C στο Nations League. Η «γαλανόλευκη» με πολλές αλλαγές σήμερα θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και είναι ευκαιρία να «σπάσουν» την κακοδαιμονία που την φέρνει να μην σκοράρει πάνω από ένα γκολ στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις της. Επομένως πάμε στο 2-3 γκολ που δίνεται σε απόδοση 1,88.

Στον 4ο όμιλο της League A του Nations League, η Αγγλία υποδέχεται την Κροατία στην τελευταία αναμέτρηση του ομίλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας, η Ισπανία περνάει στα ημιτελικά και μάλιστα αν το παιχνίδι έρθει 0-0 τότε υποβιβάζεται η Κροατία ενώ αν έρθει ισοπαλία με γκολ τότε υποβιβάζεται η Αγγλία. Όποιος χάσει υποβιβάζεται ενώ ο νικητής περνάει στα ημιτελικά. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στα δύο στρατόπεδα, η Αγγλία "διψάει" για διάκριση και δύσκολα θα την σταματήσει η Κροατία η οποία όπως δείχνει δεν βλέπει την διοργάνωση όπως τα «Τρία Λιοντάρια». Επομένως, πάμε στην νίκη της Αγγλίας σε απόδοση 1,75.

Στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Νουμάνθια υποδέχεται την Ράγιο Μαχαδαόντα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στην Segunda Division. Οι γηπεδούχοι δεν διανύουν καλή χρονιά ωστόσο δεν κινδυνεύουν καθώς βρίσκονται στην 11η θέση της κατάταξης και οι φιλοξενούμενοι μόλις έναν βαθμό κάτω από την Νουμάνθια (16 β.). Η νεοφώτιστη ομάδα δεν τα πάει και ας άσχημα φέτος και στην σημερινή αναμέτρηση δεν είναι απίθανο να σκοράρει και να διεκδικήσει βαθμούς, ωστόσο θα πάμε στην πιο safe επιλογή που είναι το 2-3 γκολ στην αναμέτρηση σε απόδοση 1,90.

Στην Serie B', τα βλέμματα "πάνε" στην αναμέτρηση Σπέτσια-Μπενεβέντο. Αναμένεται να είναι ένα σκληρό παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη την νίκη και σε καμία περίπτωση δεν θα θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος. Εάν επιτευχθεί ένα τέρμα μέχρι το 60' τότε είναι πολύ πιθανό τα συνολικά γκολ της αναμέτρησης να είναι 2-3, το οποίο και θα ποντάρουμε καθώς δίνεται σε απόδοση 1,90.

Συνοπτικά:

Ελλάδα-Εσθονία: 2-3 Γκολ

Αγγλία-Κροατία: 1

Νουμάνθια-Ράγιο Μαχαδαόντα: 2-3 Γκολ

Σπέτσια-Μπενεβέντο: 2-3 Γκολ