Για την νίκη οι «Οράνιε»

Μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολλανδία και Γαλλία, ενώ στην Ισπανία «παίζει» το κεφάλι του ο Χιμένεθ.

Για την νίκη οι «Οράνιε»

Στον 2ο όμιλο της League A του Nations League, η Ολλανδία υποδέχεται την Πρωταθλήτρια Κόσμου, Γαλλία. Στον πρώτο γύρο η Γαλλία είχε πάρει την νίκη με 2-1 επί της Ολλανδίας. Οι «μπλε» βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς, ακολουθούν οι «οράνιε» με 3 βαθμούς και τελευταία η Γερμανία με 1 βαθμό σε 3 αναμετρήσεις. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη σήμερα απέναντι στην Γαλλία η οποία θα προσπαθήσει να μην χάσει ώστε να σιγουρέψει την πρώτη θέση. Αναμένεται σκληρή μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, επομένως θα μπουν και αρκετά γκολ. Όβερ σε απόδοση 1,80.

Στον 4ο όμιλο της League D, το Γιβραλτάρ υποδέχεται την Αρμενία στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής για το Nations League. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 2η και 3η θέση καθώς έχουν από 4 βαθμούς ωστόσο οι αποδόσεις δεν συμπίπτουν με την βαθμολογία. Η νίκη της Αρμενίας δίνει 1,20 κάτι που δεν αξίζει να πονταριστεί ούτε με συνδυασμό. Ωστόσο, το Γιβραλτάρ έχει δείξει καλό πρόσωπο και μπορεί να σκοράρει έστω ένα γκολ σήμερα. Γκολ Γκολ σε απόδοση 2,15.

Στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η Λας Πάλμας υποδέχεται την Γρανάδα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να πάρει την νίκη σήμερα απέναντι στην πρωτοπόρο Γρανάδα καθώς τον τελευταίο καιρό βρίσκεται έχουν δημιουργηθεί αμφιβολίες γύρω του. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα αφήσουν εύκολα την Λας Πάλμας να κερδίσει και να την ρίξουν από την πρώτη θέση. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,75.

Συνοπτικά:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ: Over2,5 Goal

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ-ΑΡΜΕΝΙΑ: Goal-Goal

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ: Goal-Goal