Η Εθνική παίρνει βαθμούς, δίνει λεφτά

Με τον Άγγελο Αναστασιάδη  στον πάγκο η Εθνική επιχειρεί νέο ξεκίνημα σήμερα στις 21:45 κόντρα στην Φινλανδία.

Η Εθνική παίρνει βαθμούς, δίνει λεφτά

Με φρέσκο αέρα θα αντιμετωπίσει σήμερα η Εθνική την Φινλανδία υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της League C για το Nations League.

Οι φιλοξενούμενοι είναι άνετοι για το σημερινό παιχνίδι καθώς έχουν διαφορά 6 βαθμούς από την δεύτερη (Ελλάδα). Η Εθνική μας μπορεί να πάρει την νίκη σήμερα η οποία δίνεται σε απόδοση 2,05.

Στον 3ο όμιλο της League B του Nations League, η Αυστρία υποδέχεται την Βοσνία. Τρεις ομάδες συμμετέχουν στον 3ο όμιλο και μέχρι στιγμής η Βοσνία κρατάει στα χέρια της την πρώτη θέση έχοντας 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ακολουθεί η Αυστρία με μία νίκη και μία ήττα και τελευταία η Β. Ιρλανδία η οποία δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει. Συνεπώς σήμερα στις 21:45, η Αυστρία θέλει μόνο την νίκη για να έχει κάποιες ελπίδες ωστόσο οι φιλοξενούμενοι τα έχουν πάει περίφημα μέχρι στιγμής και δύσκολα θα χάσουν την πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν επιθετικά από το πρώτο λεπτό με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα να έχουν προβλήματα στις αντεπιθέσεις όπου αναμένεται να χτυπήσει η Βοσνία. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,82.

Στον 2ο όμιλο της League D, η Μολδαβία θα ψάξει την νίκη στο Σαν Μαρίνο. «Περίεργη» είναι η κατάσταση στην Εθνική της Μολδαβίας όσον αφορά το θέμα προπονητή. Αιχμές και προειδοποιήσεις άφησε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Μολδαβίας για τον προπονητή λέγοντας πως "εάν δεν έχει θέληση για διακρίσεις δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας", ενώ τέλος τόνισε "πως η θέση του στον πάγκο θα εξαρτηθεί από τα επόμενα δύο παιχνίδια της Μολδαβίας". Απέναντι στο άσημο Σαν Μαρίνο, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν την νίκη και μάλιστα εύκολα για να διατηρήσουν ελπίδες για την πρόκριση καθώς μένουν δύο αγωνιστικές και βρίσκεται στο -4 από το πρώτο Λουξεμβούργο και -3 από την δεύτερη Λευκορωσία. Συνδυασμό 2 τελικό αποτέλεσμα με Over 2,5 goal σε απόδοση 1,83.

Συνοψίζοντας:

Ελλάδα-Φινλανδία: 1

Αυστρία-Βοσνία: Goal-Goal

Σαν Μαρίνο-Μολδαβία: 2 & Over