Με «φόντο» το Euro 2019

Σήμερα Τετάρτη 14/11 πραγματοποιείται η έναρξη του προκριματικού γύρου για το Euro 2019 των U19 εθνικών ομάδων.

Με «φόντο» το Euro 2019

Όλα έτοιμα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Euro 2019 για τις U19 εθνικές ομάδες. Συνολικά 52 ομάδες έχουν τοποθετηθεί σε 13 ομίλους (από κάθε όμιλο την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες).

Ξεκινάμε με τον τρίτο όμιλο όπου η U19 της Κροατίας παίζει με την αντίστοιχη της ΠΓΔΜ. Οι Κροάτες είναι το απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση και δεν αποκλείεται να έχουν «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη από το ημίχρονο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 2 σε απόδοση 1,85.

Στον τρίτο όμιλο είναι επίσης το ζευγάρι Τσεχία-Λουξεμβούργο. Τα παιχνίδια του συγκεκριμένου ομίλου θα διεξαχθούν στην Τσεχία και όπως είναι φυσιολογικό υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για να πάρουν την πρόκριση οι Τσέχοι. Σήμερα κόντρα στους μικρούς του Λουξεμβούργου, οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν «εύκολο» έργο. Θα ακολουθήσουμε το Over 3,5 Goal σε συνδυασμό την νίκη της Τσεχίας U19 σε απόδοση 1,73.

Στο Κύπελλο Ελλάδας ο Εργοτέλης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές καθώς εκτός τέθηκαν οι Πασχαλάκης, Καρέλης, Πέλκας, Τόσκα, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια άλλης γκέλας και πιστεύω πως θα κάνει μια εύκολη επικράτηση επί του Εργοτέλη. Νίκη των φιλοξενούμενων από το ημίχρονο σε απόδοση 1,65.

Συνοπτικά:

ΠΓΔΜ U19-ΚΡΟΑΤΙΑ U19: 2 Ημίχρονο

ΤΣΕΧΙΑ U19-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ U19: 1 & Over 3,5 Goal

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ: 2/2