Τροφή... για League Trophy στην Αγγλία

Με 3/3 πέρασε η χθεσινή μέρα (Δευτέρα, 12/11) και σήμερα συνεχίζουμε με τον ίδιο σκοπό.

Τροφή... για League Trophy στην Αγγλία

Σε ένα δύσκολο κουπόνι βγήκε το απόλυτο χθες, Δευτέρα 12/11. Σήμερα, το κουπόνι είναι γεμάτο από Αγγλία καθώς έχουμε Κύπελλο και συγκεκριμένα την διοργάνωση του Λιγκ Τρόφι. Δεν θα πάμε σε δύσκολα πονταρίσματα, αντιθέτως θα κινηθούμε στα εύκολα έτσι ώστε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πιθανότητες για ταμείο.

Ας ξεκινήσουμε με την αναμέτρηση Κέιμπριτζ-Κόλτσεστερ. Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη και μία ήττα στον όμιλο τους. Όλα ανοιχτά για την πρόκριση και γι' αυτό θα κυνηγήσω το 2-3 γκολ που βρίσκεται σε απόδοση 1,90.

Στην επόμενη αναμέτρηση, και συγκεκριμένα στον όμιλο ΙΣΤ, η Μίλτον Κέινς Ντονς υποδέχεται την U21 της Μπράιτον με τους γηπεδούχους να θέλουν πάση θυσία την νίκη και κόντρα στους νέους μπορούν να τα καταφέρουν.Μάλιστα μπορούν και από το ημίχρονο να το πετύχουν. 1 ημίχρονο 1 τελικό σε απόδοση 2,15.

Στον όμιλο Α', η Σάντερλαντ αγωνίζεται στην έδρα της Μόρκαμ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο και είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι. Η Μόρκαμ από την άλλη έχει δύο ήττες και πιστεύω πως πρέπει να βγάλει κάποια στοιχειώδη αντίδραση, αν δεν πάρει την νίκη τουλάχιστον να μην χάσει και να σκοράρει. Γκολ-Γκολ σε απόδοση 1,65 δεν είναι καθόλου άσχημο για ένα παιχνίδι που ο πιο δυνατός θα παίξει χωρίς άγχος.

Συνοπτικά:

Κέιμπριτζ-Κόλτσεστερ: 2-3 Γκολ

Μίλτον Κέινς Ντονς-Μπράιτον U21: 1/1

Μόρκαμ-Σάντερλαντ: Γκολ Γκολ