Όλα για όλα στην Ριζόυπολη

Απόλλων Σμύρνης και Άρης θα δώσουν το φινάλε στην 10η αγωνιστική στην Superleague σε έναν μεγάλης σημασίας αγώνα

Όλα για όλα στην Ριζόυπολη

«Δίνουν» τα ρέστα τους σήμερα στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης και ο Άρης. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις τους κόντρα στον ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική, πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Από την άλλη, ο Άρης έρχεται από ένα σερί τεσσάρων ηττών στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Πάκο Ερέρα από τον πάγκο. «Ψάχνεται» για προπονητή ακόμα ο Άρης που σήμερα θα βρει απέναντι του μια ομάδα που θέλει πάση θυσία βαθμούς. Συνολικά 2-3 γκολ στην αναμέτρηση σε απόδοση 1,90.

Στην Ligue 2, η Μπρεστ υποδέχεται την Νανσί στην τελευταία αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση και με νίκη σήμερα θα ανέβουν στην δεύτερη και θα μείνουν στο μείον ένα από την κορυφή. Η Νανσί δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα και βρίσκεται τελευταία με 5 μόλις βαθμούς. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι καθώς και η Νανσί δεν έχει να χάσει κάτι. Over 2,5 goal σε απόδοση 1.73.

Στο Κύπελλο Αγγλίας και συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο, η Χάμπτον Ρίτσμοντ υποδέχεται την Όλνταμ Ατλέτικ. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει μακρυά από τον καλό τους εαυτό που είχαν στην αρχή της σεζόν και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι εμφανώς ανώτεροι ως ομάδα αλλά σήμερα θέλουν και το αποτέλεσμα για να πάρουν ψυχολογία. Ποντάρισμα στο "2" σε απόδοση 1,65.

Συνοψίζοντας:

Απόλλων-Άρης: 2-3 γκολ

Μπρεστ-Νανσί: Οβερ 2,5 γκολ

Χάμπτον-Όλνταμ: 2