Για το ξέσπασμα στην Μαρσέιγ

Κυριακή σήμερα (11/11), με πολλά ντέρμπι στην Ευρώπη, όμως στοιχηματικά καλύτερο θα ήταν να μην παρασυρθούμε από την λατρεία μας και να ασχοληθούμε με τα παιχνίδια που μπορούν να προσφέρουν εξίσου καλό θέαμα. 

Για το ξέσπασμα στην Μαρσέιγ

Ξεκινάμε με τα πρώτα παιχνίδια του κουπονιού και συγκεκριμένα με την Primera Division όπου στις 13:00 η Αλαβές υποδέχεται την Ουέσκα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενοι αγωνιστική έχασαν με 2-1 στην έδρα της Εϊμπάρ και έπεσαν στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Σήμερα, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην Ουέσκα που δεν πείθει ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία αν και τελευταία έχει φτιάξει κάπως την εικόνα της στο γήπεδο. Η Αλαβές πρόκειται να ψάξει από νωρίς την νίκη, οπότε θα πάμε στην επιλογή του να σκοράρει η Αλαβές στο πρώτο ημίχρονο που δίνει 1,65.

Μισή ώρα αργότερα (13:30), στην Ιταλία, η Ίντερ έχει δύσκολη "αποστολή" καθώς δοκιμάζεται στην έδρα της Αταλάντα, στο Μπέργκαμο. Η Αταλάντα αποδεικνύεται δύσκολη έδρα για την Ίντερ καθώς στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις, οι «νερατζούρι» πήραν μόλις μία νίκη. Λίγο η κούραση από τα συνεχόμενα ματς, λίγο η έδρα, η Ίντερ θα δυσκολευτεί να πάρει την νίκη σήμερα. 2-3 γκολ σε απόδοση 1,90.

Στην Ligue 1, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Ντιζόν στις 18:00 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην έδρα της Λάτσιο που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι για την πρόκριση, όπου μάλιστα ηττήθηκε με 2-1 και το Ευρωπαϊκό ταξίδι της έλαβε τέλος. Ψάχνουν αντίδραση σήμερα στις τάξεις της Μαρσέιγ απέναντι σε μια ομάδα που δεν φοβάται να ανοιχτεί και να παίξει το ποδόσφαιρο της. Όβερ 2,5 Γκολ σε συνδυασμό Γκολ-Γκολ σε απόδοση 1,95 καθώς το ματς αναμένεται να δώσει θέαμα.

Συνοπτικά:

Αλαβές-Ουέσκα: Να σκοράρει η γηπεδούχος στο α' ημίχρονο

Αταλάντα-Ίντερ: 2-3 Γκολ

Μαρσέιγ-Ντιζόν: Over 2,5 Goal & Goal-Goal