«Τα δίνουν όλα» πριν την διακοπή

Άκρως σημαντική είναι η συγκεκριμένη αγωνιστική σε όλα τα πρωταθλήματα καθώς την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί διακοπή πρωταθλημάτων λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

«Τα δίνουν όλα» πριν την διακοπή

Με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε την αγωνιστική σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου το επόμενο τετραήμερο καθώς την επόμενη εβδομάδα έχουμε διακοπή πρωταθλημάτων λόγω Εθνικών.

Ξεκινάμε με την Bundesliga 2 και την αναμέτρηση Πάντερμπορν-Χόλσταϊν Κίελ. Προβλέπεται ανοιχτό παιχνίδι καθώς και στις δύο ομάδες αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά προσωπικά θα πάω στο πιο ασφαλές σημείο το οποίο είναι να σκοράρει η Πάντερμπορν στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1,55.

Συνεχίζουμε με την Ligue 2 όπου η Οσέρ υποδέχεται την Νιόρ. Οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία μετά το μεγάλο «διπλό» στην έδρα της πρωτοπόρου Μετς και θα προσπαθήσουν σήμερα να κερδίσουν ξανά. Από την άλλη η Νιόρ δείχνει πολύ καλό πρόσωπο φέτος καθώς βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης στο -5 από την κορυφή και θα παλέψει να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην έδρα της Οσέρ. Goal-Goal αναμένεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι σε απόδοση 1,80.

Στις 21:30, η Φροζινόνε υποδέχεται την Φιορεντίνα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στην Serie A. Οι «βιόλα» πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς σήμερα σε μία έδρα που αν μη τι άλλο δεν είναι τόσο καυτή. Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα σερί τριών αγωνιστικών αήττητοι αλλά βρίσκονται ακόμα στην προτελευταία θέση της κατάταξης και από ότι φαίνεται δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Από την άλλη, η αμυντική γραμμή της Φιορεντίνα είναι από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα ωστόσο δεν έχει αρχίσει ακόμα να το εκμεταλλεύεται. Το αρνητικό στοιχείο των «βιόλα» είναι ότι δεν έχει πανηγυρίσει νίκη ακόμα εκτός έδρας και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να "σπάσουν το ρόδι». Νίκη της Φιορεντίνα σε απόδοση 1,70.

Συνοπτικά:

Πάντερμπορν-Χόλσταϊν Κιελ: Over 0,5 Goal ο Γηπεδούχος στο 1ο ημίχρονο

Οσέρ-Νιόρ: Goal Goal

Φροζινόνε-Φιορεντίνα: 2