Όλα τα βλέμματα στο Τορίνο

Σήμερα, Τετάρτη 7/11 ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική για τους ομίλους του Champions League με τα περισσότερα φώτα να πέφτουν στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλα τα βλέμματα στο Τορίνο

Στην αναμέτρηση για τον 8ο όμιλο του Champions League, η Βαλένθια υποδέχεται στο "Μεστάγια" την Γιουνγκ Μπόις. Οι «νυχτερίδες» δεν θέλουν απλά να κερδίσουν σήμερα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αλλά θέλουν να πετύχουν και αρκετά τέρματα για να πάρουν ψυχολογία καθώς στα τελευταία παιχνίδια τους χάνουν πάρα πολλές ευκαιρίες δίχως να παίρνουν το ζητούμενο αποτέλεσμα. Σήμερα είναι και ευκαιρία να περάσει στην δεύτερη θέση η Βαλένθια εάν νικήσει την Γιουνγκ Μπόις και παράλληλα δεν κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Γιουβέντους. Επομένως, 1 με συνδυασμό Over 2,5 Goal σε απόδοση 2.12.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση στο Τορίνο όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την τέταρτη αγωνιστική του όγδοου ομίλου του Champions League. Η "Γηραιά Κυρία" είναι αήττητη στα τελευταία 14 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μάλιστα 13 νίκες απολογισμό δείχνοντας πως φέτος έχει στόχο να κατακτήσει όλες τις διοργανώσεις στις οποίες αγωνίζεται. Η ομάδα του Μουρίνιο θα παλέψει να πάρει κάτι από το σημερινό ντέρμπι ωστόσο δύσκολα θα το καταφέρει. Ο άσος δίνεται πολύ χαμηλά γι' αυτό επιλέγουμε το 2-3 Goal που δίνεται σε απόδοση 1.95.

Στον 5ο όμιλο, η ΑΕΚ πάει για το «θαύμα» στην Γερμανία και συγκεκριμένα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Οι «Βαυαροί» βρίσκονται σε περίοδο προβληματισμού και σήμερα είναι μια ευκαιρία να κλειδώσουν την πρόκριση κάνοντας ωστόσο μια καλή εμφάνιση για να πάρουν και ψυχολογία ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με την Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία. Πιστεύω πως η ομάδα του Κόβατς θα θέλει να καθαρίσει νωρίς το ματς και γι' αυτό πηγαίνουμε στο Over 1,5 Goal στο πρώτο ημίχρονο. Υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν τίθεται διαθέσιμη στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Συνοπτικά:

Βαλένθια-Γιουνγκ Μπόις: 1 & Over 2,5 Goal

Γιουβέντους-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2-3 Goal

Μπάγερν Μονάχου-ΑΕΚ: Over 1,5 Goal στο πρώτο ημίχρονο