Επιτέλους Τρίτη, επιτέλους Champions League

Ξεκινάει η τέταρτη εβδομάδα για τo Champions League με δύο σπουδαία ντέρμπι να συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα σήμερα στην Ιταλία.

Επιτέλους Τρίτη, επιτέλους Champions League

Επιστροφή στις λατρεμένες μέρες του Uefa Champions League. Δύο μεγάλα ντέρμπι δεσπόζουν την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και αναμενόμενο είναι να πέσουν όλα τα βλέμματα εκεί.

Όμως, θα ξεκινήσω με την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Αϊντχόφεν. Τα «σπιρούνια» μετά από 3 αγώνες με Μπαρτσελόνα, Ίντερ και PSV έχουν πάρει μόλις έναν βαθμό. Τα ίδια αποτελέσματα έχει φέρει και η Αϊντχόφεν και συνεπώς βρίσκονται μαζί στην 3η και 4η θέση στον Β' όμιλο. Η Τότεναμ γνωρίζει καλά πως εάν νικήσει σήμερα τους Ολλανδούς και η «Μπάρτσα» πάρει αποτέλεσμα στην Ιταλία, θα έχει μεγάλες πιθανότητες ακόμη και για την δεύτερη θέση καθώς εκκρεμεί ο αγώνας στο Λονδίνο με αντίπαλο τους Ιταλούς και εκεί πιθανών θα έχει την ευκαιρία να τους προσπεράσει. Η ομάδα του Ποκετίνο αναμένεται να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να πάρει τους τρεις υπερ-απαραίτητους βαθμούς κόντρα στην Αίντχόφεν. Νίκη από το ημίχρονο για την Τότεναμ σε 1.75 απόδοση.

Στο μεγάλο ντέρμπι του Γ' ομίλου, η Νάπολι υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Στην προηγούμενη αναμέτρηση οι Ιταλοί στάθηκαν άτυχοι καθώς έχασαν την νίκη κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Ντι Μαρία να ισοφαρίζει σε 2-2 στις καθυστερήσεις. Η Παρί έχει βρεθεί σε δύσκολη με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα σε τρεις αγώνες στον όμιλο και σήμερα αν δεν νικήσει την Νάπολι θα δυσκολέψει πολύ η πρόκριση στην επόμενη φάση. Μην ξεχνάμε πως ο μεγαλύτερος στόχος της ΠΣΖ τα τελευταία χρόνια είναι μία κατάκτηση του Champions League αλλά πρέπει πρώτα να περάσει από το "Σαν Πάολο". Η Νάπολι αποδείχθηκε και θα αποδειχθεί "σκληρό καρύδι" και ίσως αναγκάσει την Παρί να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα για να πάρει την νίκη, το οποίο ποντάρισμα βρίσκεται στο 2.30.

Στην Ιταλία η Ίντερ θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα ενόψει της τέταρτης αγωνιστικής για τον Β' όμιλο. Η Ίντερ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα το τελευταίο διάστημα ενώ οι «μπλαουγκράνα» μετά το 5-1 επί της Ρεάλ και την ανατροπή στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο έχει τρομερή ψυχολογία. Αναμένεται να δούμε ένα ωραίο ματς καθώς και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη, με την Ίντερ λόγω έδρας και λόγω Τότεναμ να την θέλει λίγο πιο πολύ σε σχέση με την "Μπάρτσα". Στους 9 βαθμούς η Μπαρτσελόνα, 6 έχει η Ίντερ και από 1 βαθμό η Τότεναμ με την Αϊντχόφεν. Πιστεύω πως οι δύο ομάδες εν τέλει θα αρκεστούν στον βαθμό της ισοπαλίας ο οποίος θα είναι χρήσιμος και για τους δύο, και μάλιστα «πληρώνει» 3.50 απόδοση. Διόλου άσχημο.

Συνοπτικά:

Τότεναμ-Αϊντχόφεν: 1 ημ/1 τελ.

Νάπολι-Παρί Σεν Ζερμέν: Να σκοράρει ο φιλοξενούμενος και στα δύο ημίχρονα

Ίντερ-Μπαρτσελόνα: Χ